Update articol:

Tradesilvania.com şi TechVentures Bank încheie un parteneriat pentru dezvoltarea pieţei locale de active digitale

Tradesilvania.com, platforma premium de investiţii în bunuri digitale, îşi consolidează poziţia pe piaţă printr-un nou parteneriat strategic cu TechVentures Bank, prin care românii vor putea accesa în siguranţă asset-urile digitale.

Astfel, acest parteneriat menţine fondurile clienţilor în sistemul bancar naţional şi le oferă acestora accesul mai rapid la fondurile proprii retrase din platformă.

Parteneriatul Tradesilvania – TechVentures Bank vizează facilitarea accesului românilor la piaţa de asset-uri digitale într-un cadru sigur, în deplină conformitate legislativă şi cu aplicarea celor mai bune practici din domeniul cunoaşterii clientelei de la nivel internaţional. Acest demers vine după un studiu efectuat de IPSOS în acest an la cererea tradesilvania.com arăta că 4 din 10 persoane care au auzit de criptomonede deţin sau au avut în posesie criptomonede până în prezent, iar 8 din 10 români au declarat că intenţionează să investească în active digitale în viitorul apropiat.

“Prin acest parteneriat aducem alături experţi din domeniul privat şi instituţional pentru a democratiza accesul românilor la piaţa de active digitale. Ne dorim să rămânem în topul companiilor de profil din România şi am creat astfel cadrul ideal care ne permite ca rulajele anuale de peste 200 mil de euro în 2021 să fie menţinute în sistemul financiar local şi chiar să atragem în ţara noastră sume importante din Spaţiul Economic European”, a afirmat Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

La rândul său, Cristian Alexandru Nae, Director General Adjunct TechVentures Bank, a afirmat că susţine inovaţia în business prin soluţii adaptate profilului companiilor care aleg să ne devină parteneri pe termen lung.

TechVentures Bank S.A. este o bancă românească universală înfiinţată în 2009 şi care operează sub aceasta denumire din Decembrie 2020, în urma unui proces de rebranding. Banca oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare calibrate pe profilul diferitelor segmente de clientelă. În prezent banca deţine o reţea de 13 unităţi teritoriale şi este într-o continuă dezvoltare, având în anul 2021 o creştere de peste 40% a activelor.

Platforma premium de investiţii tradesilvania.com este prezentă în România de peste 4 ani, în Cluj-Napoca şi Bucureşti şi oferă acces 24/7 la 51 de criptomonede şi 117 parităţi de tranzacţionare automată în aplicaţia mobilă şi web, servicii OTC (over the counter), servicii de asset management, custodie şi infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii şi instituţii. Platforma a inclus serviciul de Savings, care permite clienţilor să obţină un câştig anual de până la 13% pentru monedele stocate în platforma Tradesilvania.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/08/2022)

Convocare AGA O & E 22.09.2022(23.09.2022)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/08/2022)

Convocare AGEA - 12 Oct 2022 - Actualizare act constitutiv

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (18/08/2022)

Hotarare AGA E din data de 18 august 2022

VES SA (VESY) (18/08/2022)

Inregistrarea noii structuri a Directoratului in Registrul Comertului

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014