Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

Transelectrica a obţinut Premiul pentru excelență în implementarea proiectelor de investiții, la Gala Financial Intelligence 2020  (video)

Transelectrica a obţinut Premiul pentru excelență în implementarea proiectelor de investiții, la Gala Financial Intelligence 2020.

Cătălin Niţu, directorul general al Transelectrica, a declarat:  “Această distincție venită din partea unei publicații cu profil economic, interesată de tendințele de dezvoltare ale sectorului energetic românesc, ne onorează eforturile din ultimul an. Profit de această ocazie pentru a vă transmite mulțumiri atât din partea echipei manageriale a companiei, cât și din partea numeroasei echipe de profesioniști ai Transelectrica. În spatele fiecărei realizări a companiei noastre avem profesioniști devotați care își fac meseria cu dedicare și responsabilitate . Lor li se datorează meritul obținerii acestei distincții. Eforturile noastre de anul acesta au fost concentrate în mod special pe accelerarea investițiilor în rețeaua electrică de transport, investiții care stau la baza dezvoltarii întregului sector național energetic”.

 

Transelectrica urmărește cu atenție realizarea planurilor de investiții prin care se dezvoltă infrastructura energetică de transport.
Pentru Transelectrica, investițiile reprezintă principala sursă de dezvoltare și de evoluție la nivel tehnologic. Printr-o abordare unitară în ceea ce privește deciziile strategice, Transelectrica va continua să îmbunătățeasca gradul de realizare al planului de investiții și sa atinga obiectivele de dezvoltare ale companiei.