Update articol:
ION STERIAN, SCRISORI CĂTRE BURHAN ÖZCAN, DIRECTORUL GENERA AL BOTAȘ PETROLEUM PIPELINE CORPORATION, ȘI MINISTERUL ENERGIEI DIN TURCIA

Transgaz vrea să ajute la repararea avariilor infrastructurii de transport al gazelor, produse de cutremurele din Turcia

ion sterian, ceo Transgaz

Transgaz vrea să ajute la repararea avariilor infrastructurii de transport al gazelor naturale, produse de cutremurele din Turcia, se arată în două scrisori ale directorului general Transgaz, Ion Sterian, către Burhan Ozcan, șeful Botaș Petroleum Pipeline Corporation, și către Alparslan BAYRAKTAR, ministru adjunct al Energiei și Resurselor Naturale din Turcia. 

Ion Sterian a transmis: “În numele Transgaz, după ce am aflat de catastrofa nefericită cauzată de recentele cutremure care au lovit provincia Hatay din Turcia, aș dori să-mi exprim cea mai profundă compasiune și să transmit sincere condoleanțe familiilor celor au pierdut rude în cutremure. Profit de această ocazie pentru a-mi transmite speranța pentru recuperarea rapidă a persoanelor rănite.

În același timp, aș dori să reiterez sprijinul și disponibilitatea absolută pentru ca echipele tehnice de intervenție ale Transgaz să ajute la repararea avariilor infrastructurii de transport al gazelor, produse de cutremure  și, prin urmare, să se deplaseze de urgență la fața locului în acest scop.

Vă rog să-mi spuneți dacă vă putem ajuta cu ceva, atât eu, personal, precum și Transgaz, și vă vom oferi sprijinul nostru deplin”.

Fatih DÖNMEZ, ministrul Energiei și Resurselor Naturale, a declarat că, în urma cutremurelor din ultimele ore, sunt avarii atât la ​​liniile de transport energie electrică, precum și la conductele de transport gaze naturale.

 

BVB | Știri BVB

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (28/05/2024)

Acord cu BT vanzare pachete actiuni detinute la BRD Pensii

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (28/05/2024)

Hotarari AGOA & AGEA 28.05.2024

CONDMAG S.A. (COMI) (28/05/2024)

Completare Raport anual 2023 - Raport audit, Raport in format ESEF

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (28/05/2024)

Grupul BT acord pentru achizitia BRD Pensii