Update articol:

Trei persoane rănite într-o explozie în zona birourilor Lidl din Germania (video)

Trei persoane au fost rănite într-o explozie produsă la sediul lanțului de supermarketuri Lidl din Neckarsulm, Germania, a anunţat miercuri poliţia, citată de agenţia DPA. Este al doilea astfel de incident în două zile în țară.

Explozia a avut loc la ora locală 14.50 (13.50 GMT).

Răniții au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre cei trei a suferit răni moderate în incident, conform rapoartelor locale, în timp ce ceilalți doi au scăpat cu răni ușoare. Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate din clădirea administrativă, situată într-un orășel lângă Stuttgart.

„A fost probabil un pachet sau o scrisoare cu bombă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Gerald Olma, pentru Bild.

O amplă operaţiune a poliţiei era în curs în zona industrială.  Agenţia EFE menţionează că se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei.

Marți, o persoană a fost rănită după ce un pachet a explodat la instalația producătorului german de băuturi, ADM Wild, în orașul Eppelheim, care se află în statul Baden-Württemberg.  Un purtător de cuvânt al poliției a spus că un pachet a explodat în timp ce era deschis de un angajat.

 

 

 

BVBStiri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/02/2021)

Disponibilitate raport preliminar 2020

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

COMPA S. A. (CMP) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

CONPET SA (COTE) (25/02/2021)

Procedura recrutare Director General

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (25/02/2021)

Disponibilitate raport preliminar 2020