Update articol:

Trenta Pizza și Colin’s, noii retaileri în cadrul Veranda Mall

Veranda Mall

Veranda Mall continuă procesul de atragere de noi parteneri și de diversificare a mixului de chiriași integrând brandurile preferate ale clienților săi astfel încât să reflecte nevoile acestora. Mall-ul de proximitate de la Obor anunță astfel intrarea Trenta Pizza și Colin’s în portofoliul său de clienți. Trenta Pizza, o companie 100% românească care oferă serviciul de livrare pizza în București, va diversifica oferta din zona de food a mall-ului, iar Colin’s va completa oferta de produse fashion.

Locația Trenta Pizza din Veranda Mall este prima deschisă într-un centru comercial și a 11-a unitate deschisă în București. Restaurantul are o suprafață de 86mp și a presupus o investiție de EUR 135.000. Odată cu deschiderea locației din Veranda Mall au fost introduse în meniu noi categorii de produse, disponibile doar pentru comenzile realizate pe loc: pizza la tava, supe, sandvișuri panino și burger. Până acum Trenta Pizza a oferit serviciul de livrare la domiciliu dar si posibilitatea de a comanda și prelua comanda pentru acasă din restaurant.

„Trenta Pizza a ales să fie alături de consumatorii tăi și a ales Veranda Mall ca destinația ideală pentru a deschide primul său restaurant dintr-un mall. Compania își propune să își mențină poziția de lider în București pe segmentul de livrări pizza la domiciliu și să dezvolte rețeaua de restaurante care să ofere serviciul de livrare, pizza la pachet (take away), posibilitatea clienților de a consuma pizza în locații (dine-in) dar si prezența pentru prima dată în food-court-ul unui mall.” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Director Trenta Pizza.

Aflată în continuă extindere, franciza Colin’s deschide cel de-al 21-lea magazin în cadrul Veranda Mall, pe o suprafață de 355mp cu o investiție totală de aproximativ EUR 200.000. Aici vor fi comercializate produse casual din denim, pentru consumatori de toate vârstele, la prețuri accesibile.

„Continuăm să încheiem parteneriate cu locații importante din București și din țară iar deschiderea noului nostru magazin confirmă că am găsit în cadrul Veranda Mall, cea mai bună oportunitate și cel mai de încredere partener.” a declarat Silvia Simion, Area Manager Colin’s”

„Veranda Mall are un nivel ridicat de conversie al vizitatorilor în consumatori, deoarece suntem un mall de proximitate. Prin aceste deschideri, Veranda Mall diversifică opțiunile de petrecere a timpului liber și de shopping pentru clienții săi, lucru care se va reflecta și în creșterea traficului”, a completat Maria Crăciun, Centre Manager Veranda Mall.

La Veranda Mall continuă lucrările de reconfigurare și de extindere, pentru a găzdui un cinematograf, inițiativă născută din dorința de a oferi comunității Veranda cele mai potrivite și mai autentice experiențe.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Trenta Pizza este o companie 100% românească ce oferă serviciul de livrare pizza în București. Trenta Pizza activează pe segmentul de livrări pizza la domiciliu din 2005 și operează 11 locații de unde se livrează pizza la domiciliu și se comercializează pizza la pachet. Planurile de extindere vizează cel puțin 7 noi locații în București în următorii 2 ani. Compania a fost gândită încă de la început să se dezvolte în București dar și în alte orașe din România. În următorii ani, compania are în vedere extinderea în alte orașe din România în sistem de franciză.

Colin’s continuă să reinventeze jeansi din 1983. Colin’s este un brand de jeans cu produse casual, diversificate, pentru femeile și bărbații de toate vârstele, la prețuri accesibile. Fabrica mamă se află în Turcia, însă brand-ul Colin’s este prezent în peste 38 de țări cu mai mult de 600 de magazine. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997 ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere. În prezent în Romania există 21 magazine, 11 în București și 10 în țară, în orașele Craiova, Cluj, Constanța, Iași, Brasov, Bacău, Galați, Pitești și Ploiești. Fiecare magazin nou deschis este un pas important în strategia de dezvoltare a brandului ce își propune dublarea numărului de magazine până la finele anului 2019.

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020