Update articol:

Ucraina: Lucrătorii din centralele nucleare blochează accesul forțelor ruse – video

Sute de muncitori și localnici au blocat un drum de acces către o centrală nucleară ucraineană din apropierea orașului Enerhodar, din sud-estul orașului, în timp ce forțele ruse avansează în zonă, potrivit CNN.

Videoclipurile postate pe pagina de Facebook a autorității locale au arătat o mulțime mare purtând steaguri ucrainene blocând drumul miercuri dimineață. Pentru a bloca artera au fost folosite și camioane de gunoi.

Dmytro Orlov, primarul orașului Enerhodar, a declarat pe pagina sa de Facebook: „Am transmis poziția orașului nostru și a locuitorilor săi că ZNPP [Centrala nucleară Zaporizhzhia] se află sub o protecție fiabilă, că lucrătorii și locuitorii din Enerhodar sunt sub steaguri ucrainene. ”

„Toate serviciile municipale funcționează în regim de urgență. Nimeni nu va preda orașul. Oamenii sunt hotărâți”, a adăugat Orlov.

Rusia a informat Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA) că forțele sale militare au preluat controlul asupra teritoriului din jurul centralei Zaporizhzhia, a declarat marți directorul general Rafael Mariano Grossi.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative