Update articol:

Un agent însărcinat cu protecţia şefului diplomaţiei britanice şi-a uitat pistolul într-un avion

uk, united kingdom Sursa foto: pixabay.com

Un poliţist însărcinat cu protecţia şefului diplomaţiei britanice Dominic Raab a fost suspendat din funcţie după ce şi-a uitat arma încărcată într-un avion, la întoarcerea dintr-o deplasare în SUA, au transmis sâmbătă presa şi poliţia din Marea Britanie, potrivit AFP.

Arma, un pistol semiautomat Glock 19, a fost descoperită de un lucrător de mentenanţă în tocul său pe un scaun dintr-un avion al companiei aeriene americane United Airlines care a aterizat vineri pe Aeroportul Heathrow din Londra, a scris tabloidul The Sun.

“Suntem la curent cu incidentul survenit într-un zbor spre Marea Britanie de vineri, 18 septembrie, şi îl tratăm cu seriozitate”, a precizat un purtător de cuvânt al Metropolitan Police.

“Poliţistul implicat a fost suspendat din funcţiile sale operaţionale pe timpul desfăşurării unei anchete interne asupra circumstanţelor” producerii incidentului, a adăugat el.

Ministrul Dominic Raab a efectuat o vizită la Washington în încercarea de a aplana îngrijorările SUA, partener tradiţional al Marii Britanii, în legătură cu Brexit.

În februarie, un poliţist însărcinat cu protecţia lui David Cameron şi-a uitat pistolul, dar şi paşaportul fostului premier conservator în toaleta unui avion, stârnind panică, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

COMPA S. A. (CMP) (27/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE 12-13.11.2020 - versiunea in engleza

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020

TERAPLAST SA (TRP) (26/10/2020)

Raport trimestrul 3 2020