Update articol:

Un pachet de 8,35% din Conpet și-a schimbat proprietarul

Sursa Facebook

Surse: Deținerea coincide cu cea a Utilico Emerging Markets, care probabil și-a mutat participația

O tranzacție deal cu 8,35% din operatorul sistemului național de transport țiței Conpet (COTE) a avut loc, ieri, la Bursa de Valori București, pentru 61,31 milioane de lei.

Surse din piață spun că pachetul respectiv coincide cu cea a Utilico Emerging Markets, care probabil și-a mutat participația în cadrul grupului.

Dedeman a raportat, în aprilie, o deținere de 7,41% din Conpet, în timp ce SIF1 Banat Crișana a raportat, în februarie, o participație de 6,5% din operator.

Compania Conpet este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71% din acţiuni.

Acționarii Conpet au ales, în august, un nou Consiliu de Administrație (CA), din care face parte și Pavăl Karina, Director Dezvoltare Dedeman SRL.

Alături de aceasta, au fost votați în CA și candidații propuși de stat, Constantin Iacob (jurist), Claudiu Popa (jurist), Florin – Daniel Gavrilă (economist), Mihai – Adrian Albulescu (profesor universitar-inginer), Cristian – Florin Gheorghe (inginer) și Darius – Dumitru Meșca (inginer).Societatea a raportat un profit de 21,62 milioane lei, după primele șase luni ale anului, mai mic cu 39,5% față de perioada similară a anului trecut.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (27/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/10/2020)

Tranzactie cu parti afiliate

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni