Update articol:

UNTOLD lansează croaziere exclusiviste pe Marea Mediterană, investiţie de 5,6 milioane de euro (video)

* UNTOLD Odyssey oferă patru tipuri de pachete de călătorie: Rhapsody Class (1.490 – 1.650 euro), Charmed Class (1.990- 2.990 euro), Euphoria Class (3.490-3.800 euro) și Elysium Class (5.900 – 8.900 euro)

 

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, își extinde business-ul în zona de turism, intrând în parteneriat cu reprezentantii celor mai exclusiviste companii de turism si croaziere din lume, croaziere.co pentru organizarea unor evenimente de lux pe Marea Mediterană, care oferă experiențe de festival celor prezenți. Investiția totală ajunge la 5,6 milioane de euro, iar biletele puse în vanzare sunt limitate la 2.500 de locuri. Proiectul UNTOLD Odyssey va începe în iunie 2021.

 

UNTOLD Odyssey începe pe 9 iunie și se încheie pe 13 iunie 2021. Vasul de croazieră va pleca din Roma și va opri în Ibiza, după care oaspeții vor debarca în Barcelona. În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie, una memorabilă. UNTOLD Odyssey înseamnă 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

“În acest an am trăit și trăim încă vremuri în care cuvântul cheie în zona de business este adaptabilitatea. Organizația UNTOLD este una tânără și foarte dinamică, de aceea o astfel de diversificare a portofoliului nostru de produse de entertainment a fost posibilă atât de rapid, iar UNTOLD Odyssey este doar începutul”, a declarat Bogdan Radulescu, Head of Partnerships & New Business UNTOLD.

“Croazierele, pe lângă luxul și serviciile de la bord, sentimentul de libertate, spectacolul peisajelor marine și ineditul fiecărei dimineți în alt port, oferă deja cel mai sigur mod de a călători, din toate perspectivele. Dupa investitii uriașe, vasele și terminalele sunt dotate cu echipamente care nu se găsesc nici în cele mai moderne centre de testare Covid-19. UNTOLD Odyssey este un proiect fantastic, născut din nevoia de vacanță, spectacol și siguranță reunite”, a explicat Daniela Claudia Bogdan, CEO & Co-Founder croaziere.co.

ÎMBARCAREA PENTRU UNTOLD ODYSSEY, REALIZATĂ ÎN CELE MAI BUNE ȘI SIGURE CONDIȚII. CĂLĂTORII VOR FI TESTAȚI RAPID ÎNAINTE SĂ URCE LA BORDUL CELUI MAI TARE VAS PENTRU PETRECERI

De-a lungul întregii croaziere, vor fi implementate cele mai sigure protocoale cu privire la siguranța și sănătatea tuturor celor aflați la bordul vasului. Organizatorii respectă toate măsurile și procedurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile internaționale, realizează testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcare, dispun de ultimele tehnologii, brățări de mobilitate cu senzori de mișcare, echipamente medicale de top, asistență medicală disponibilă 24 de ore din 24, spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptome. Vasul de croazieră va avea instalat la bord un laborator PCR și capacitate de testare rapidă imediată. Mai mult, sistemul de climatizare a fost modificat complet astfel încât aerul nu recircula dintr-o cameră în alta ci este 100% aer proaspăt. Un aspect foarte important este faptul că au fost semnate acorduri cu autoritățile locale excluzând situațiile în care vasul nu ar fi primit în port datorită existenței vreunui caz de infecție cu Covid-19 la bord.

Pasagerii trebuie să vină cu teste PCR efectuate cu maximum 48 de ore înainte de îmbarcare. La sosirea în port, toți cei care vor să pornească în călătoria Odyssey vor fi testați rapid și PCR, iar la bordul navei vor urca doar cei sănătoși, astfel că va fi un mediu sigur și confortabil pentru toată lumea, pe toată durata călătoriei. Fiecare participant va purta o brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare, care va înregistra cu cine intră în contact, iar în cazul apariției celui mai mic simptom, toți pasagerii cu care a intrat în contract vor fi testați de urgență. Vasul de croazieră are o capacitate totală de 4.100 de locuri, însă vor fi puse în vânzare doar 2.500 de bilete pentru a fi respectat confortul.

PACHETE DE CROAZIERĂ

UNTOLD Odyssey oferă patru tipuri de pachete de călătorie: Rhapsody Class (1.490 – 1.650 euro), Charmed Class (1.990- 2.990 euro), Euphoria Class (3.490-3.800 euro) și Elysium Class (5.900 – 8.900 euro).

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (05/08/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 05-30.07.2021

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (05/08/2021)

Modificare Convocare AGAE_07/08 Septembrie 2021

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (05/08/2021)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 27 Iulie - 05 August 2021

SOCEP S.A. (SOCP) (05/08/2021)

Prelungire durata contract mandat director operatiuni

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (05/08/2021)

Incheiere plasament privat obligatiuni BRK Financial Group