Update articol:

Valea Izvoarelor Senior Living investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat exclusiv persoanelor de peste 55 de ani

Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living
  • 6 milioane de euro – valoarea investiției în Cluj Senior Village

  • 64 de apartamente puse în vânzare pentru seniorii de peste 55 de ani

  • Spații comune disponibile rezidenților: salon de socializare, bibliotecă, săli de mese, atelier de pictură

  • Teren de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc, în Apahida, la 10 km de Cluj

  • Servicii de asistență și îngrijire, disponibile la cerere, în funcție de necesități

 

Furnizorul de servicii de îngrijire pentru seniori Valea Izvoarelor Senior Living investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat persoanelor de peste 55 de ani. Complexul va fi inaugurat anul viitor si va oferi spre vânzare 64 de apartamente, cu prețuri cuprinse între 41.000 euro și 94.000 de euro.

Complexul se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj și la 8 km de Aeroportul Avram Iancu. Acesta se întinde pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. Complexul este accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village.

64 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 27 și 56 mp

Complexul va include 64 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 27 și 57 mp:  50 de apartamente de tip Studio de 27 de mp (o cameră, chicinetă, hol, baie), 10 apartamente tip Condo de 34 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie) și 4 apartamente tip Grand Condo de 57 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie). Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând.

„În 2012 bunicul meu a trecut printr-o operație și a avut nevoie de îngrijire permanentă, timp de cel puțin o lună, pentru a se recupera. Ne-am dat seama atunci de lipsa unor astfel de servicii de asistență în România, ceea ce ne-a făcut să lansăm doi ani mai târziu Valea Izvoarelor Senior Living. Acum, în 2021, fiind conștienți de faptul că ponderea seniorilor continuă să crească facem încă un pas și construim Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat exclusiv persoanelor cu vârste peste 55 de ani. De această dată vorbim despre un concept diferit de rezidența de la Valea Izvoarelor, o rezidență axată pe îngrijire. Prin Cluj Senior Village ne adresăm seniorilor activi și punem accentul pe comunitate”, declară Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living.

Înainte de a pune bazele Valea Izvoarelor Senior Living în 2014, Călin Sarchiz a lansat și condus timp de 14 ani companiile PEGAS Sisteme de Managament, URS Certificări furnizori de servicii de consultanță și certificări în sisteme de management și Happy Campus, furnizor de servicii de cazare pentru studenți. Din 2006, antreprenorul este doctor în domeniul sistemelor expert aplicate în managementul calității, diploma fiind obținută la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

Bibliotecă, salon, kinetoterapie și servicii de îngrijire

În complex vor locui aproximativ 100 de persoane de peste 55 de ani. Acestea vor avea  acces gratuit la spații comune precum: cofetărie, sală de mese, bibliotecă, salon, atelier de pictură, cabinet de kinetoterapie și masaj, parc.

La cerere, seniorii proprietari pot beneficia de servicii de menaj, asistență și îngrijire, precum: pregătirea mesei, măsurarea parametrilor vitali de către un asistent medical calificat, procurarea și administrarea medicamentelor, supraveghere de stare, asistență la activitățile zilnice, transport și însoțire la destinații externe, tuns, coafor, manichiură etc.

Serviciile de asistență și îngrijire sunt furnizate de Valea Izvoarelor Senior Living.

Valea Izvoarelor Senior Living este o organizație lider în soluții de viață destinate seniorilor, cu sediul în Târgu Mureș, care deține o rețea de rezidențe moderne pentru seniori. Grupul operează o rezidență pentru 120 de vârstnici în satul Valea Izvoarelor, comuna Sânpaul, jud. Mureș și a început construcția primului complex rezidențial din România destinat seniorilor în comuna Apahida, la 10 km de Cluj Napoca, care va fi finalizat și lansat în anul 2022. Valea Izvoarelor Senior Living este auditată periodic și acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru furnizarea de servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice. Organizația deține certificare ISO 9001 cu acreditare internațională UKAS Marea Britanie. Din 2015 și până în prezent, de serviciile Valea Izvoarelor Senior Living s-au bucurat peste 700 de seniori.

 

BVB | Știri BVB

MECANICA CEAHLAU (MECF) (08/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

PROMATERIS S.A. (PPL) (08/08/2022)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 02.08.2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/08/2022)

Structura actionariat la data de 31 iulie 2022

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/08/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (08/08/2022)

Rascumpararea actiuni proprii perioada 01-05.08.2022