Update articol:
A VERIFICAT 80 DE CV-URI ALE PARLAMENTARILOR, PUBLICÂND CÂTE UNUL PE ZI PE NUTOTEI.RO

Valeriu Nicolae anunţă că a strâns 13.000 de semnături pentru a candida independent la alegerile parlamentare

Valeriu Nicolae - Foto Facebook Valeriu Nicolae - Foto Facebook

Valeriu Nicolae,  anunţă că a depus listele cu semnături la Biroul Electoral Central pentru a candida independent la alegerile parlamentare.

“Gata, nu mai e cale de întoarcere, am depus azi dosarele cu listele de semnături. Vă mulţumesc tuturor pentru eforturile depuse în ultimele două săptămâni, a fost un adevărat galop de sănătate! Mi-aţi dovedit că suntem o forţă, că în noi stă puterea de a schimba lucrurile!”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Într-o altă postare, el a arătat că a reuşit să strângă 13.168 de semnături, o parte dintre acestea fiind depuse online, dar şi că ar fi avut nevoie de 9.500 de semnături pentru a putea candida: “Nu am făcut niciodată ceva mai improbabil. Au fost vreo 2 săptămâni dure. Nici în visele mele cele mai aiuritoare, și visez chestii cu hipopotami în tutu dansând grațios cu glorioșii zilei, vorba lui Răzvan Exarhu, nu am crezut că voi fi parte a unei chestii similare.

Mi-am luat niște megașuturi în momentul în care am ezitat. Meritat. S-au strâns sute de oameni care au ajutat cu o mulțime de lucruri, de la IT la logistică, de la strâns de semnături la protecția datelor. Am fost mulți care am dormit prost și am răspuns la sute de mesaje zilnice. Vouă nu am cum să vă mulțumesc așa cum ar trebui, orice aș face.

Dacă o să câștigăm, clar gătim vreo 20 de cazane de ciolan cu fasole și ciolan cu varză, că e plin de stihii de ambele sexe gata să gătească. Plus mama. Așa sperăm să vă mulțumim celor care v-ați chinuit să semnați online până când a mers.

O să facem o campanie de pomină, că nu trebuie să mulțumim niciun șef de partid și nicio televiziune de mafioți. Asta a fost posibil datorită multor oameni super faini. Am avut nevoie de 9500 de semnături, am strâns 13168.

Vom avea nevoie de 25.000 de voturi. Ar fi pentru prima dată când câteva sute de afurisiți se strâng împreună. Marea lor majoritate sunt oameni care au făcut cu mine voluntariat la greu. Pot fi reprezentați imperfect de mine, un Ciolan independent, în Parlament.

Am crezut că o să mă umplu de plăcuțe suedeze făcând asta. M-am umplut de bine. Mulțumesc tare, tare mult”.

În august, Valeiu Nicolae anunţa că a verificat peste 80 de CV-uri de deputați de la PNL și PSD, concluzia fiind că este un “Parlament al Impostorilor”   : “O parte dintre ei sunt tineri sau au intrat de tineri în politica mare, deputați înainte de 30 de ani. Nu am găsit încă un singur CV acceptabil. În fiecare zi pe website-ul “Nu tot ei” nutotei.ro public câte un CV”.

La începutul lunii octombrie, Valeriu Nicolae îşi anunţa candidatura pentru Parlament.

“Candidez independent, deşi reprezint în mod direct mult mai mulţi oameni decât marea majoritate a celor care candidează. O fac cu o inimă grea, pentru că am sperat că vom avea o politică făcută altfel, ceea ce nu s-a întâmplat. Avem multe bune intenţii şi cam atât. Candidez la alegerile parlamentare în circumscripţia Bucureşti, la iarnă. Apoi, când va fi momentul şi dacă o să mai am sprijinul oamenilor pe care acum îi reprezint, voi candida la Primăria Sectorului 5”, scria el pe Facebook.
Valeriu Nicolae a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, în perioada martie – august 2016, potrivit Agerpres. În perioada decembrie 2015- martie 2016 a fost consilier de stat pentru incluziune socială şi drepturile omului. Între 2014-2015 a fost director regional pentru advocacy, în cadrul Fundaţiei World Vision International, iar între 2008-2015 director executiv al Fundaţiei Policy Center for Roma and Minorities, Bucureşti.

Informaţiile reies dintr-un CV postat pe site-ul Camerei Deputaţilor, după ce Valeriu Nicolae a fost propus, în 2018, de către grupurile parlamentare USR pentru poziţia de membru al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Între septembrie 2016 – octombrie 2017 a fost reprezentantul special al Secretarului General al Consiliului Europei pentru problemele romilor.

Potrivit Ştirilor Pro tv, de mai bine de 10 ani, Valeriu Nicolae convinge copiii din cartierul Ferentari  să se țină de școală și îi ajută cu temele. De-a lungul anilor în jurul lui Valeriu s-au strâns sute de oameni. Sunt profesori, asistenți sociali, ingineri, electricieni, IT-ști , bancheri sau bucătari. Oameni care-și rup din timpul și energia lor ca să îi ajute pe alții.

Valeriu Nicolae spune: ”M-am născut prin Caransebeș, dar bunicii mei erau din Budrea, un sat de țigani, și a fost tare fain acolo, eram foarte fericit, mergeam cu caprele, cu vacile, eram șmecherul satului.”

La începutul anilor 90, a dat concurs la IBM în Statele Unite și l-a luat. Ca să treacă oceanul, s-a angajat pe un vas de croazieră.

 

 

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (13/04/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (13/04/2021)

Completare ordine de zi AGOA pentru 28(29) aprilie 2021

PRIMARIA MUNICIPIULUI ALBA IULIA (ALB25B) (13/04/2021)

Plata cuponului 27 si rambursare rata principal 27 & calcul rata dobanda pentru cuponul 28

Primaria Alba Iulia (ALB25A) (13/04/2021)

Plata cuponului 29 si rambursare rata principal 29 & calcul rata dobanda pentru cuponul 30

Primaria Alba Iulia (ALB25) (13/04/2021)

Plata cuponului 31 si rambursare rata principal 29 & calcul rata dobanda pentru cuponul 32