Update articol:

Various Brands își extinde rețeaua cu încă un magazin, în Focșani Mall

Retailerul național Various Brands a deschis un nou magazin în țară, în Focșani Mall și se poate mândri cu o rețea de 22 de magazine în 18 orașe din România, dar și un magazin online, various-brands.ro. Various Brands comercializează articole vestimentare de la branduri renumite pe plan internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele, potrivit unui comunicat de presă.

Zona Moldovei nu este necunoscută retailer-ului național. Acesta se laudă cu magazine în orașe importante din regiune, precum Suceava, Piatra Neamț și Galați.  “Deschiderea noului magazin în Focșani este un pas important în dezvoltarea rețelei naționale. Vom continua să investim în noi magazine în țară din dorința de a avea cât mai multe puncte prin care să interacționăm direct cu toți clienții noștri și să le oferim de fiecare dată ce au nevoie – produse de înaltă calitate la prețuri accesibile”, a declarat Nicolae Popa, Co-owner Various Brands.

“Vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le facilităm accesul către articolele sport și casual de la marile branduri internaționale, prin urmare ne dezvoltăm constant atât prin deschiderea noilor magazine în cât mai multe orașe din țară, cât și prin investirea în platforma noastră de e-commerce”,  a adăugat Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007, iar acum își așteaptă clienții și în noul său magazin din Focșani Mall cu articole sport și de lifestyle după ultimele trenduri, dar și cu oferte de neratat.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014