Update articol:

Vasile Dîncu: În funcţie de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî propunerile de miniştri

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat luni că o decizie privind propunerile de miniştri din partea social-democraţilor va fi luată în forurile de conducere ale partidului în funcţie şi de ministerele care vor reveni formaţiunii, după negocierile cu PNL şi UDMR.

“În funcţie şi de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî cu toţii. Nu există nicio hotărâre pentru cineva care să fie în mod obligatoriu prezent acolo”, a afirmat Vasile Dîncu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al social-democraţilor, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă, în opinia sa, vor fi probleme cu numele de miniştri la negocierile cu PNL, el a răspuns: “Nu cred că vor fi probleme. Cu siguranţă că şi noi s-ar putea să avem mai mulţi candidaţi, dar vom hotărî împreună cu toţii, nu cred că este o problemă şi nu cred că vom avea probleme în alegerea oamenilor”.

“Mai greu este cu programul de guvernare, pentru că trebuie să aduci mai multe tendinţe la un loc”, a completat preşedintele CN al PSD.

BVB | Știri BVB

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2021)

Hotararea Consiliului de Administratie - 7 decembrie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (08/12/2021)

Hotarari AGEA din data de 8 decembrie 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (08/12/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni