Update articol:

Victor Ponta: “România are nevoie urgent de un Guvern mai bun, nu de ceartă pe cine candidează la prezidențiale”

România are nevoie urgent de un Guvern mai bun, nu de ceartă pe cine candidează la alegerile prezidențiale, a scris aseară liderul PRO România, Victor Ponta, cu doar câteva ore înainte de întâlnirea cu Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu privind susţinerea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale.   

Victor Ponta spune: «Oricine este ales Președinte (Iohannis, Dăncilă, Barna, Tăriceanu, Firea sau Sorin Cîmpeanu) nu poate să facă nimic pentru viața oamenilor dacă nu avem un Guvern mai bun! Românii, chiar și cei care nu au votat niciodată cu PSD, consideră Guvernările “Năstase” și “Ponta” ca fiind cele mai eficiente și profesioniste/ deja PSD a pierdut 2 ani și jumătate cu lupte sterile și războaie stupide (vinovat fiind Dragnea dar și toți care au stat lângă el și i-au “cântat în strună”)!

USR nu vrea să guverneze țara (au guvernat în 2016 și au făcut un dezastru) – PNL nu poate/așa că PSD- ALDE trebuie să guverneze mult diferit și mult mai bine în următoarele 14 luni – altfel vor dispărea și România va avea de suferit!”

Anterior, Victor Ponta declarase, la Romania TV, că România e pe pragul prăpastiei din punct de vedere economic, precizând: “Nu am plecat din PSD doar din cauza lui Dragnea. Am fost nemulțumit că au guvernat și se guvernează prost în continuare. Din 2017 s-a guvernat prost. Deci problema PSD e a lor, nu doar din cauza lui Dragnea. E ușor să dai vina doar pe Dragnea și Vâlcov. Cei care erau atunci erau și acum. (…) Economic, România e pe pragul prăpastiei. Banii de salarii nu au cum să ajungă, promisiuni s-au făcut prea multe, ne va costa pe toți. În alegerile prezidențiale nimeni nu o să spună că o să taie ceva, nu? Și seamănă cu anul 2009. În 2009 eram tot la Guvern, în echipa candidatului Mircea Geoană. Și atunci toată lumea spunea că nu sunt bani, mai oameni buni, nu facem bine. Da, dar sunt prezidențiale. Și Băsescu spunea: ce FMI, ce criză economică? Și Geoană zicea că nu e criză economică. Au trecut prezidențialele și ne-am dus în cap toți cu țară. Mi se pare că se întâmplă și acuma același lucru. Nu le spunem oamenilor adevărul că avem cheltuieli mult prea mari, că încasăm prea puține taxe, că nu o să mai avem bani. De la 1 septembrie o să explodeze. Indiferent cine este candidat, dacă nu ai un Guvern care să ia măsuri, știți ce o să pățească viitorul Președinte? Ce a pățit și Băsescu, a câștigat în 2009 și în 2010 a ieșit să spună că taie salarii și pensii. Situația e mult mai gravă decât ne putem da seama.

Ce a anunțat Teodorovici că taie este un pansament. Trebuie o operație mare. Nu cu toporul ca în 2010, cum a făcut Băsescu, a luat toporul și a tăiat pacientul, dar trebuie operație. Dar ai 1,4 milioane de angajați din care 400.000 sunt șefi. Ai tot redus taxe, dar nu impozitezi unde a trebuit. Toată lumea zice că da și nu are nimeni bani. Vor să fie președinți aă Băsescu în al doilea mandat? Eu nu mi-aș dori asta în locul lor”.

BVB | Știri BVB

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

KMGI Informare de presa 06 iulie 20022

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (06/07/2022)

Semnare acord cumparare proiect fotovoltaic - Vulturu

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

Convocare AGAE din 19(22) august 2022

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (06/07/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

WTI Light Sweet TURBO LONG 1.0/99.35/102.35 (EBWTITL75) (06/07/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 06 si 07 Iulie 2022