Update articol:
Un pensionar a întrerupt conferința de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu

Violeta Alexandru: “PSD se folosește de drama acestor oameni. PSD îi folosește și îi exploatează pentru a bruia” (video)

Conferința de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu a fost întreruptă de un pensionar care a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii.

Violeta Alexandru acuză PSD-ul pentru această intervenție: “Este o ticăloșie să te folosești de drama acestor oameni. PSD se folosește de drama acestor oameni. PSD îi folosește și îi exploatează pentru a bruia. 

Conferință de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezintă bilanțul guvernării Mutu/PSD.

Conferință de presă susținută de președintele #PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezintă bilanțul guvernării Mutu/PSD.

Publicată de Violeta Alexandru pe Duminică, 5 iulie 2020

BVBStiri BVB

BIOFARM S.A. (BIO) (13/08/2020)

Raport semestrial S1 2020

MedLife S.A. (M) (13/08/2020)

Disponibilitate raport S1 2020 si detalii teleconferinta