Update articol:

Viorica Dăncilă: ‘De săptămâna viitoare vom da drumul la Fondul de Dezvoltare și Investiții’

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, la Mamaia, că săptămâna viitoare se va da drumul Fondului de Dezvoltare și Investiții și acesta va acoperi toată țara.
„De săptămâna viitoare vom da drumul la Fondul de Dezvoltare și Investiții. Vom continua proiectele de investiții și le vom extinde în întreaga țară. Vreau să nu venim cu promisiuni. Oamenii vor fapte, vor lucruri reale. Trebuie să fim uniți”, a spus Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit Guvernului, Fondul de Dezvoltare și Investiții este destinat finanțării proiectelor de dezvoltare care cuprind investiții sau lucrări de întreținere și reparații curente ale primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară în domenii prioritare precum sănătate, educație, apă și canalizare, rețea de energie electrică și rețea de gaze, infrastructura de transport, salubrizare, rețea de iluminat public, precum și în alte domenii. Fondul se utilizează și pentru proiecte de investiții ale universităților: construcția și modernizarea infrastructurii didactice, de cercetare, a spațiilor de masă și cazare pentru studenți și a centrelor de conferință. Valoarea totală a FDI este echivalentul în lei a 10 miliarde de euro, calculat la data întrării în vigoare a OUG 114/2018. Programul se va derula pe o perioadă de 20 de ani.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)