Update articol:
CAMPANIE ELECTORALĂ

Virgil Popescu, ministrul Economiei, acuză: “Președintele CJ Mehedinți crede că Spitalul Județean este terenul lui de joacă; Voi solicita ministrului Sănătății implicare pentru a pune lucrurile la punct”

Virgil Popescu, ministrul Economiei, îl acuză pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi că nu pune sănătatea mehedințenilor pe primul loc, ci se gândește doar la interesele lui electorale, instalând la şefia Spitalului Judeţean Mehedinţi pe Cătălin Tutilescu, cel care conduce Garda  de Mediu a județului Mehedinți.

Virgil Popescu spune: “Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu nu e prieten cu legea! Crede din nou că Spitalul Județean este terenul lui de joacă, deși suntem în plină criză epidemiologică! Nu pune sănătatea mehedințenilor pe primul loc, ci se gândește doar la interesele lui electorale! Și totodată nu pot să nu mă întreb: de unde să știe cineva care conduce Garda de Mediu cum să fie managerul spitalului, mai ales acum în perioadă de criză sanitară?!? Aladine, chiar îți bați joc așa, pe față, de toată lumea?!? Încalci cu bună știință un ordin dat de ministrul Sănătății prin care l-a numit manager pe dr. Victor Maliborschi, pe perioada stării de alertă?!? Prin această numirea controversată președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu sfidează din nou legea și pune, la propriu, în pericol viețile mehedințenilor! Lucrurile nu vor rămâne așa! Voi solicita ministrului Sănătății implicare pentru a pune lucrurile la punct întrucât acțiunile președintelui CJ Mehedinți pun în pericol sănătatea mehedințenilor și situația nu poate rămâne așa. Dacă va fi cazul voi pune acest subiect pe masa Guvernului, pentru că lucrurile au mers prea departe. Oare ce lucru trebuie protejat, cu disperare, la Spitalul Județean?”

Mehedinţi PS News a scris recent că la Spitalul Judeţean Mehedinţi a fost negociat,  fără publicare și cu ușile închise, un contract de achiziție de furnizare și punere în funcțiune de echipamente medicale la un preț supraevaluat. Publicaţia mai scrie că, până în prezent, pacienții Spitalului nu au beneficiat de această aparatură medicală, deoarece  firma câștigătoare nu a livrat încă nimic.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (02/12/2020)

Incheierea procesului de fuziune a societatilor de servicii energetice

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 - 27.11.2020

AAGES S.A. (AAG) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23-27 noiembrie 2020

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/12/2020)

Modificari de reprezentare incepand cu 1 decembrie 2020

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (02/12/2020)

Schimbare componenta CA al SAI Tradeville Asset Management SA