Update articol:

Virgil Popescu, ministrul propus de PNL pentru Economie, acuzat de incompatibilitate de PSD

Deputatul PSD Alexandra Presură a zis miercuri, la audierea lui Virgil Popescu, ministrul propus de PNL la ministerul ‘mamut’ Economie + Energie + IMM-uri, că ministrul e suspect de incompatibilitate pentru că are o firmă care funcționează ca dealer pentru trei benzinării OMV din Mehedinți. Și un deputat Pro Romania, Octavian Petric, a ridicat problema, potrivit stiripesurse.ro.

Deputatul PSD Alexandra Presură a zis că Virgil Popescu are din 2007 o firmă, alături de soția lui, care operează ca dealer pentru 3 benzinării OMV Petrom. „Iesirea din aceste firme nu va poate scapa de suspiciunea unor interese personale in domeniu. Va intreb in aceste conditii ce argumente puteti aduce sa ne convingeti ca deciziile dvs nu vor fi influentate de interesele personale?”, a zis aceasta.

Deputatul Pro Romania Octavian Petric l-a intrebat si el pe Virgil Popescu daca este vreo legatura intre afacerile sale si un amendament pe care l-a facut in plenul Parlamentului la legea offshore si l-a rugat sa lamureasca acest subiect.

 
 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/11/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/11/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

TERAPLAST SA (TRP) (27/11/2020)

Hotarari AGOA - 27 noiembrie 2020