Update articol:

Virgil Popescu: Nu am nicio emoţie la moţiune

Sursa foto: Facebook

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, că nu are nicio emoţie cu privire la moţiunea simplă depusă de USR împotriva sa, arătându-se convins că social-democraţii vor vota “împotrivă”.

“Nu, chiar nu am nicio emoţie. Suntem într-o coaliţie şi cred că într-o coaliţie ne respectăm”, a spus Popescu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Camera Deputaţilor: Moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei – dezbătută în plen

El s-a declarat convins că social-democraţii vor vota “împotrivă” moţiunea simplă, care urmează să fie dezbătută luni în Camera Deputaţilor.

Ministrul Energiei a afirmat, pe de altă parte, că trebuie aşteptată reacţia mai multor companii privind recalcularea facturilor la energie.

“Dumneavoastră aţi văzut o recalculare la Enel. Haideţi să vedem ce se întâmplă şi la alte companii. Eu am văzut un anunţ de presă al Enel, nu generalizaţi ce înseamnă Enel. Eu am văzut recalculări de facturi tăiate la jumătate”, a explicat Virgil Popescu.

Potrivit acestuia, la Guvern, va avea loc o întâlnire cu mai mulţi miniştri.

“Am fost astăzi convocat la Guvern pentru o întâlnire cu mai mulţi colegi miniştri, o să vedem ce discutăm acolo”, a precizat el.

Biroul de presă al Guvernului a anunţat, luni dimineaţa, că premierul Nicolae Ciucă urmează să aibă la prânz o întâlnire de lucru cu miniştrii Energiei -Virgil Popescu, Finanţelor – Adrian Câciu şi Agriculturii – Adrian Chesnoiu privind măsurile adoptate de Guvern în domeniile economic şi energie pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/09/2022)

Informare privind strategia de dezvoltare a societatii

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (28/09/2022)

Hotarare CA 28.09.2022 - avizare majorare capital social incorporare rezerve

CONPET SA (COTE) (28/09/2022)

Raport conform art. 234, aliniat 1, lit. i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

MedLife S.A. (M) (28/09/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021