Update articol:

Virgil Popescu, PNL: Teodorovici blochează distribuția de gaze în România

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici blochează distribuția de gaze în România, respectiv proiectul de HG prin care se elaborează normele de concensionare a distribuțiilor de gaze, transmite deputatul PNL Virgil Popescu,vicepreședintele Comisiei pentru Industrii și Servicii, într-un comunicat, adăugând că Hotărârea de Guvern este în procedură de avizare de peste 6 luni de zile, deși trebuia să fie finalizată și adoptată din luna septembrie 2018, conform Legii 167/2018.

Acesta a spus: “Ieri am aflat că proiectul se află la DUBLUL ministru Teodorovici care trebuie să îl avizeze din cele două calități ale domniei sale, respectiv de ministru de Finanțe și de ministru al Dezvoltării. De altfel, fostul ministru al Dezvoltării Paul Stănescu îl semnase, dar după cum schimbă PSD-ul miniștri mă aștept ca proiectul să reia circuitul de avizare, ceea ce înseamnă noi amânări!

Solicit public premierului Viorica Dăncilă să se implice în această problemă și să finalizeze procedura de adoptare până la sfârșitul lunii februarie!

Mai mulți primari din țară, de toate culorile politice, mi-au transmis că își doresc să extindă rețelele de gaze în localitățile lor, dar nu o pot face!”

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020