Update articol:

Vivre Deco atrage 7 milioane de euro printr-un nou plasament privat de obligațiuni

TradeVille a încheiat pe 16 aprilie 2021, în mod anticipat în condițiile unei suprasubscrieri cu 65%, o ofertă primară de vânzare de tip „plasament privat” de obligațiuni corporative emise de Vivre Deco, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și produse pentru lifestyle din Europa Centrală și de Est, potrivit unui comunicat.

Obligațiunile cu simbolul VIV26E emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 8 aprilie – 16 aprilie sunt denominate în euro, au data de emisiune 21 aprilie 2021, scadența la 5 ani, o rată anuală fixă a cuponului de 5,5% stabilită de emitent, iar cupoanele sunt plătite semestrial. Valoarea inițială a plasamentului a fost de 5 milioane euro, iar valoarea totală a subscrierilor înregistrate a fost de 8,245 milioane euro.

Vivre Deco a hotărât emiterea unui număr de 14.000 obligațiuni nominative, dematerializate, necondiționate, negarantate și neconvertibile, cu valoarea nominală de 500 EUR/obligațiune, în valoare totală de 7 milioane de euro.

Oferta a fost suprasubscrisă și s-a închis anticipat în data de 16 aprilie, tranzacția aferentă ofertei fiind efectuată prin Bursa de Valori București, iar decontarea ofertei prin Depozitarul Central. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online, prin platforma de tranzacționare TradeVille.

Vivre Deco va face demersurile necesare listării obligațiunilor VIV26E pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, listarea urmând să fie realizată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

„Succesul ofertei de anul trecut ne-a dat încredere și curaj să continuăm cu finanțarea prin piața de capital, să ducem acest instrument la următorul nivel și, totodată, să continuăm parteneriatul cu retailul. Pentru Vivre, creșterea cotei de piață în cele nouă țări este prioritară. Așadar, nevoia de finanțare va exista pe termen lung. Dezvoltăm constant tehnologii, cu scopul de a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților noștri și credem că suntem suficient de bine poziționați, astfel încât în următorii ani să devenim cel mai important marketplace pe categoria și în regiunea din care facem parte”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

“Suntem cu atât mai încântați să intermediem finanțări la bursă pentru companii românești care-și consolidează postura de lider cu ajutorul tehnologiilor online și mobile. Asta apropie și mai mult Vivre Deco de TradeVille. Oricine își poate alege acum ideile de lifestyle și design interior direct de pe telefonul mobil. Tot dintr-o aplicație mobilă își poate construi un portofoliu de investiții la Bursa de Valori București și pe cele mai mari burse din lume. La fel de ușor și mobil poate chiar să subscrie într-un plasament privat de succes precum cel pe care l-am facilitat pentru Vivre Deco”, a declarat Mihaela Bîciu, CEO TradeVille.

Vivre este unul dintre principalii retaileri online din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 350.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

BVBStiri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (21/09/2021)

Evergent explica procesul riguros aplicat in deciziile de business

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (21/09/2021)

Suspendare tranzactionare in 22.09.2021, ora 09:45 - Decizia ASF nr. 1104/08.09.2021

TERAPLAST SA (TRP) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (21/09/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (21/09/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 13.09.2021