Update articol:

Vlad Ardeleanu este noul președinte al Federației Române de Șah

Vlad Ardeleanu Medima Health presedinte Federatia Romana de Sah Vlad Ardeleanu

Vlad Ardeleanu este noul președinte al Federației Române de Șah. Acesta a fost ales în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare ce a avut loc la sediul Academiei de Studii Economice din București. Cu o experiență de două decenii în top management, Vlad este CEO și co-fondator Medima Health, o rețea de clinici de excelență în domeniul imagisticii și radiologiei și co-fondatorul rețelei de Clinici dentare Dr. Ardeleanu, o afacere de familie. De-a lungul carierei sale, Vlad a fost și co-fondator al lanțului de magazine Artima, directorul comercial Carrefour și CEO-ul Superbet România.

Vlad Ardeleanu spune: „Sportul te învață sa fii determinat și să nu renunți atunci când ceilalți îți spun să te oprești. Te învață ce sunt satisfacțiile și, foarte important, îți arată cum să treci peste dificultăți, să ți le însușești și să câștigi de pe urma lor. Consider că o bună parte din succesul meu profesional este datorat șahului, iar acum cred că e timpul să dau înapoi comunității și să contribui la dezvoltarea acest minunat sport”.

Federația Română de Șah scrie: “Proiectele lui Vlad dedicate sportului minții includ, pentru anii care urmează, atât transparentizarea tuturor cheltuielilor FRȘah cât și creșterea vizibilității „jocului regilor” prin campanii de popularizare ale competițiilor naționale, triplarea bugetului Federației, susținerea jucătorilor de top și crearea unor proiecte naționale pentru promovarea și sprijinirea șahului juvenil”.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions