Update articol:

Vladimir Putin îi amenință pe „pe cei care ar putea fi tentați să intervină” în acțiunea militară a Rusiei în Ucraina: Răspunsul Rusiei va fi imediat și va avea consecințe pe care nu le-ați experimentat niciodată

http://en.kremlin.ru http://en.kremlin.ru

După ce președintele rus Vladimir Putin a anunțat că a ordonat o acțiune militară în Ucraina joi dimineața, el i-a amenințat pe „cei care ar putea fi tentați să intervină” în numele Ucrainei, potrivit CNN.

„Acum, câteva cuvinte importante, foarte importante, pentru cei care ar putea fi tentați să intervină în evenimentele în curs, din exterior”, a spus Putin. „Oricine încearcă să intervină, și cu atât mai mult să creeze amenințări la adresa țării noastre, la adresa poporului nostru, trebuie să știe că răspunsul Rusiei va fi imediat și va avea asemenea consecințe pe care nu le-ați experimentat niciodată în istoria dumneavoastră. Suntem pregătiți pentru orice desfășurare a evenimentelor. Au fost luate toate deciziile necesare în acest sens. Sper că voi fi ascultat.”

Echipele CNN de la sol au raportat explozii în jurul Ucrainei și în afara regiunii Donbas, în estul țării.

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat o operaţiune militară în Ucraina; Liderul de la Kremlin a cerut armatei ucrainene “să depună armele”: “Responsabilitatea pentru orice vărsare de sânge va fi pe conştiinţa regimului ucrainean”

 

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (27/06/2022)

Vimetco Extrusion prima bara extrudata intr-o noua linie automata

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat