Update articol:

V+O Communication: Peste 1001 de zile de streaming video, pentru ca oamenii să continue să comunice

La peste un an de la declanşarea pandemiei în România şi trecerea la un regim de muncă de acasă din cauza restricţiilor de circulaţie, modalităţile de comunicare cu angajaţii au cunoscut o adevărată revoluţie multimedia.

 

V+O Communication a produs pentru clienţii săi, în perioada martie-decembrie 2020, peste 450 de producţii video, de la filme post-eveniment, la clipuri complexe, cu grafică şi efecte speciale.

Agenţia V+O Communication a fost probabil prima care a organizat, pentru clientul Telekom Romania, o conferinţă de presă exclusiv online în domeniul comunicațiilor, pe platforma Zoom, în 30 martie 2020, în plină criză Covid-19, pentru a facilita comunicarea cu mass-media.

Agenţia a organizat, în total pentru clienţii săi, 11 conferinţe de presă online, în perioada menţionată, din care una a fost hibridă online-offline, în iunie – atunci când reglementările în vigoare la acel moment au permis-o. Acel eveniment hibrid a implicat organizarea unui triplex multimedia, în regim de televiziune.

Vorbind de televiziune, V+O Communication a produs în cele zece luni de stare de urgenţă şi alertă din 2020 nu mai puţin de 25.000 de ore/angajat de streaming live pentru unul dintre clienţi, echivalent cu doi ani şi zece luni de transmisie video continuă.

Pentru cele 12 sesiuni de streaming video extern, pentru conturile de Facebook ale clienților noștri, audienţa totală calculată de Facebook a fost de 2,95 milioane de fani.

Eforturile multimedia s-au materializat în diferite producţii video difuzate pe platforme de tip intranet sau live pe Facebook, concerte live organizate în studiouri reconstituite în incinte office şi transmise live pe Facebook, diferite alte formate de tip televiziune online, plus conţinut de tip text şi foto.

„A trebuit să dăm dovadă de flexibilitate, de agilitate şi creativitate în toată această perioadă lipsită de predictibilitate. Am ales să fim empatici cu clienţii noştri, cărora le mulţumim pentru deschidere şi curaj. I-am ajutat să suplinească prin producţii multimedia inovative absenţa contactului social fizic între membrii echipelor şi al departamentelor, îndeplinind o funcţie critică: le-am demonstrat oamenilor că nu sunt singuri”, explică Loredana Vişa, Director General V+O Communication.

2021 s-a conturat deja a fi cel puţin la fel de provocator din punct de vedere al comunicării, chiar dacă pandemia pare că bate în retragere. În continuare, milioanele de angajaţi izolaţi în munca de acasă au nevoie tot mai mult de comunicare şi atenţie din partea angajatorilor, pentru a compensa efectele lipsei de interacţiune şi socializare şi sentimentul de singurătate socială.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, V+O Communication oferă clienților soluții de comunicare 360: de la strategie, creație, servicii de PR clasic și digital, social media, până la servicii pentru producția print și audio-video și organizarea de evenimente. V+O Communication este membră a unui grup de comunicare integrat, independent și lider în regiunea EMEA.

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/02/2024)

Rezultate financiare preliminare, consolidate, neauditate 2023

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/02/2024)

Inchiderea ofertei publice de vanzare de obligatiuni IMP27E

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR (IMP27E) (23/02/2024)

Notificare Tradeville SA - Indice de alocare si dobanda finala pentru oferta publica de vanzare de obligatiuni emise de IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR

BRK Dow Turbo Short 38050 (BKDOWTSC9) (23/02/2024)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 26 si 27 Februarie 2024

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (23/02/2024)

Incepere proiect de extindere a capacitatilor energetice pe platforma A6 Dej