Update articol:

Volintiru, Romgaz: “Nu pot spune că Legea Offshore este bună sau nu, ci ştiu că acolo unde e lege nu e tocmeală”

Foto: Romgaz Facebook Foto: Romgaz Facebook

Nu pot spune că Legea Offshore este bună sau nu, ci ştiu că acolo unde e lege nu e tocmeală, a declarat directorul general, Adrian Constantin Voluntiru, despre legea offshore, la „Offshore Oil&Gas in the Black Sea Summit“. Domnia sa a susţinut: ”În calitate de manager trebuie să mă adaptez legilor şi să găsesc oportunităţi pentru compania pe care o conduc”.

Romgaz se află  în parteneriat cu Lukoil la zăcământul din perimetrele Trident şi Ex-29 Est Rapsodia situate în Marea Neagră.

După aprobarea Legii Offshore în Parlament, Asociaţia Română a Concesionarilor Offshore din Marea Neagră a transmis că intervențiile administrative, precum obligația de a tranzacționa într-o manieră prescrisă doar pe platforme centralizate vor avea consecințe neintenționate și dăunătoare pentru potențialele investiții noi în offshore-ul Mării Negre.

„Intervențiile administrative şi obligația de a tranzacționa doar pe platforme centralizate – consecințe neintenționate și dăunătoare pentru investițiile în offshore-ul Mării Negre”

 

BVBStiri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (21/10/2020)

Inregistrare membrii Consiliului de Administratie

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (21/10/2020)

Plata cuponului 23 si rambursare rata principal 22 & calcul rata dobanda pentru cuponul 24

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (21/10/2020)

Decizii ASF nr. 1248 & 1249 din 19.10.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA