Update articol:

World Class achiziționează Planet Swim & Gym din Pipera și deschide cel de-al 38-lea club de health & fitness din rețea

Photo by www.alexanderstudio.ro

World Class România deschide astăzi cel de-al 38-lea club din România și al 29 în București, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym din Pipera. 

„Achiziția Planet Swim & Gym este un pas strategic care ne duce mai departe în misiunea noastră. Are o locație excelentă, iar membrii vor beneficia de sprijinul unei echipe puternice de experți în health & fitness. Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, ceea ce îl face ideal pentru familii și, de asemenea, pentru momentele de wellness după orele de serviciu. Ne consolidăm rețeaua și astfel oferim mai mult membrilor noștri adăugând serviciile de health & fitness ale clubului Planet Swim & Gym. Acest club a construit în timp o comunitate puternică, având  un succes deosebit în ceea ce privește oferta de înot pentru copii și atrăgând familiile să fie active împreună. World Class Planet va fi cel de-al 38-lea club de health & fitness.  și va aduce serviciile noastre și mai aproape de casele și locurile de muncă ale românilor. În viitorul apropiat avem noi planuri de extindere a rețelei noastre în locații strategice”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class (foto).

Începând cu 28 noiembrie, clubul se redeschide ca World Class Planet, categoria Gold de abonament și oferă membrilor servicii și condiții premium de antrenament, echipamente inovatoare de health & fitness și o echipă de profesioniști cu experiență.

Fostul club Planet Swim & Gym a avut o istorie de 15 ani și toți membrii săi vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din București și din țară, până la categoria Gold (Bronze, Silver și Gold).

„Planet Swim & Gym este un club cu o istorie lungă în România, de peste 15 ani și o comunitate puternică de health & fitness. Mă bucur că, în urma acestei achiziții, membrii existenți ai clubului vor avea acces la și mai multe beneficii, la mai multe cluburi de health & fitness și la o rețea extinsă de specialiști și experți. Sunt încrezător că ceea ce am construit până acum cu Planet Swim & Gym va continua să crească, iar rezultatul va fi un număr și mai mare de membri care vor alege un stil de viață sănătos”, a spus Alexander Fagiolo, Planet Swim & Gym GM.

Clubul amplasat pe trei niveluri oferă două studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscină semi-olimpică interioară și piscină exterioară cu grădină de vară și zonă cu șezlonguri. Membrii vor beneficia, de asemenea, de serviciile unui salon de înfrumusețare.

Locația noului club World Class este strategică, vizând o zonă cu o densitate ridicată de comunități rezidențiale și corporatiste.

Clubul este foarte accesibil, iar membrii își vor putea parca mașinile în parcare privată cu 200 de locuri. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între 06.30-22.30 și sâmbătă, duminică, între 08.00-20.00.

World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 42 de cluburi de health & fitness în întreaga țară (38 sunt active și 4 vor fi deschise în cursul acestui an și în următorul) și peste 64.000 de membri. 

World Class România este deținută de fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România și alte țări din Europa de Est. Resource Partners vizează, în primul rând, identificarea companiilor cu o creștere rapidă, cu echipe puternice de management, care să fie completate cu experiența noastră în gestionarea rapidă a creșterii organice și bazate pe achiziții.

 

 

BVB | Știri BVB

AAGES S.A. (AAG) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29 septembrie 2023

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF ENERGIE PATRIA-TRADEVILLE (PTENGETF) (02/10/2023)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (02/10/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGOA, convocata pentru data de 18/19.10.2023

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (02/10/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 25-29.09.2023