Update articol:
COMUNICAT

World Class anunță deschiderea celui de-al 41-lea club de sănătate și fitness din rețea

World Class, rețea de health & fitness, anunță deschiderea unui nou club în București, care va oferi condiții premium de antrenament pentru a da posibilitatea unui număr cât mai mare de români să fie mai active mai des, potrivit unui comunicat de presă.

Într-o perioadă marcată de restricțiile de mișcare ale pandemiei, beneficiile pentru mișcării pentru sănătate sunt recunoscute de toate organizațiile sănătății la nivel mondial, european și național: exercițiile fizice ajută la prevenirea și tratarea unora dintre cele mai răspândite boli cronice din lume, cum ar fi diabetul, bolile de inimă si obezitatea. De asemenea, a fost dovedit științific că exercițiile fizice regulate ajută la prevenirea complicațiilor pulmonare cauzate de infecție cu COVID-19.

Kent Orrgren, CEO World Class România: „Prin deschiderea celui de-al 41-lea club World Class într-o locație foarte accesibilă, cu o mare densitate a populației rezidențiale și de business, devenim o parte importantă a stilului de viață sănătos și activ al oamenilor care trăiesc și lucrează acolo. Dezvoltarea permanentă a rețelei noastre este o strategie extrem de importantă pentru Mișcarea BeHealthy for More Movement lansată de World Class, care inspiră tot mai mulți români să aleagă un stil de viață sănătos prin sănătate, sport și fitness.

Noul World Class Jiului se va deschide pe 1 martie în acest an și va întâmpina membrii cu servicii de health & fitness profesioniste și o echipă experimentată de antrenori personali și instructori, gata să motiveze și să inspire noii noștri membri către o viață mai activă și mai sănătoasă”.

Noul club World Class se va întinde pe 1.380 de metri pătrați în cadrul proiectului J8 Business Park, primul mare hub de afaceri construit în zona Bucureștii Noi, cu birouri, restaurante, servicii medicale, wellness & fitness în același loc. Noul World Class Jiului este ușor accesibil cu mașina prin numeroase drumuri principale, cum ar fi Bld. Bucurestii Noi, Chitilei, Jiului, Kiselef, Poligrafiei. Există două stații de metrou Jiului la 300 m și stații de autobuz la doar 100 m.

Clubul va oferi facilități premium, inovatoare de sănătate, fitness și wellness, inclusiv o experiență virtuală în studioul de ciclism imersiv de la Technogym. Membrii se vor bucura de două studiouri de antrenament de grup, zone de gym de ultimă generație și zone funcționale dedicate antrenamentelor personale, cu echipamente inovatoare oferite de Technogym și cele mai noi stații de powerlifting produse de Eleiko.

Membrii vor putea participa la diverse cursuri de fitness de grup, programe de antrenament originale concepute de experții World Class și Les Mills, precum și sesiuni personalizate cu antrenori personali. De asemenea, se vor bucura de aer proaspăt 100% din exterior, datorită  sistemului inovator de ventilație a clădirii, fără recircularea aerului din interior.

***

WORLD CLASS ROMANIA are număr total de 41 de cluburi de health & fitness în toată țara și aproape 60.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă oră și clase diversificate. World Class este un partener pe termen lung pentru LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concept de fitness din lume. World Class Romania oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, denumit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

WORLD CLASS ROMANIA este deținută de Resource Partners, fond de capital privat CEE, susținută de mai mulți investitori instituționali. Fondul derulează proiecte de investiții în România, Polonia și alte țări UE din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în primul rând pe identificarea companiilor cu creștere rapidă, cu echipe de management puternic, pentru a completa experiența noastră în gestionarea creșterii organice rapide și a celei bazate pe achiziții. 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative