Update articol:

Zoltán Balázs este noul Director General Adjunct și coordonator al diviziei Creditare și Administrare Risc din cadrul OTP Bank România

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul bancar, Zoltán Balázs a fost recent desemnat Director General Adjunct și coordonator al Diviziei Creditare și Administrare Risc în cadrul OTP Bank România, potrivit unui comunicat.

În noua sa calitate de Director General Adjunct, Zoltán va susține dezvoltarea operațiunilor OTP Bank, contribuind astfel la misiunea de creștere puternică și durabilă a băncii.

”Focusul nostru este să oferim stabilitate într-un context macroeconomic greu încercat, dar și să continuăm obiectivele asumate prin amplul program de transformare, numit Apollo. Noua viziune de business și noua strategie bazată pe dezvoltare și creștere organică pentru următorii 4 ani prezintă oportunități, dar și provocări. Sunt pregătit să pornesc în această călătorie în care îmi voi pune în valoare experiența și în care am sprijinul unei echipe foarte puternice de profesioniști din cadrul Diviziei Credit și Managementul Riscului, în care am foarte mare încredere”, a declarat Zoltán Balázs.

Zoltán Balázs s-a alăturat OTP Bank România la începutul acestui an, în funcția de Consultant în Management, iar în acest interval au fost parcurse procedurile necesare pentru aprobarea oficială a Băncii Naționale a României. Sub coordonarea sa, Divizia Creditare și Administrare Risc asigură stabilitatea financiară și contribuie la prevenirea și controlul riscurilor.

El are studii solide în domeniul financiar-bancar și experiență semnificativă în diverse arii ale bankingului, inclusiv în vânzări corporate, administrarea riscului, managementul și soluționarea de portofolii de active neperformante și expertiză în finanțarea și dezvoltarea proiectelor de real estate. Formarea sa academică include un MBA cu specializare în activități bancare și antreprenoriat la Universitatea Case Weser. Anterior preluării noii poziții în cadrul OTP Bank, a deținut roluri de management în industria bancară, precum CEO al Erste Real Estate în cadrul Erste Bank Ungaria sau Executive Director Risk la MKB Bank și a avut rolul de consilier pentru segmentul de active neperformante în cadrul BCR.

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (07/05/2021)

Contracte cu valoare peste 10% din cifra de afaceri

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 Mai 2021

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Suspendare tranzactionare - 17:12 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera