Update articol:

15.000 de teste rapide au fost puse la dispoziție de Grup Servicii Petroliere pentru testarea rapidă a personalului medical și non-medical din Constanța

15.000 de teste rapide au fost puse la dispoziție de Grup Servicii Petroliere pentru testarea rapidă a personalului medical și non-medical din județul Constanța, potrivit oficialilor companiei. Medicii din prima linie de luptă împotriva noului coronavirus vor fi testați de două ori, la diferență de 11 zile pentru depistarea noului coronavirus.

Totodată, 5.000 de teste rapide vor fi folosite pentru testarea tuturor persoanelor care intră în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța.

Acțiunea de testare în masă este coordonată de Direcția de Sănătate Publică Constanța.

“Am primit, printr-o sponsorizare, 15.000 de teste. Ne gândim să facem un screening. Personalul medical are prioritate, alături de pacienții dializați cu grad de risc. Intră în acest program toate unitățile sanitare din județ, inclusiv din Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Hârșova. Dorim să testăm personalul de la ambulanță și de la ISU”, a subliniat directorul DSV Constanța.

“Același sponsor ne-a sponsorizat și cu 1.000 de teste pentru aparatul PCR. Se vor face teste în prima zi și în a 11-a zi”, a declarat pentru o televiziune locală Cristina Mihaela Schipor, Director Executiv în cadrul Direcției de Sănătate Constanța.

Compania Grup Servicii Petroliere a achiziționat cele 15.000 de teste. Donația a făcut posibilă demararea unei acțiuni în premieră la nivelul unui județ din România. Testarea recurentă pentru noul coronavirus a personalului medical și non-medical din județul Constanța a beneficiat de un sprijin larg, inclusiv din partea Complexului Balnear și de Recuperare Corpore Sano, prin managerul acestuia.

GSP efectuează servicii integrate offshore pentru industria de petrol și gaze.

BVB | Știri BVB

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (02/06/2023)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 22 mai - 31 mai 2023

VRANCART SA (VNC) (31/05/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SIF HOTELURI SA (CAOR) (31/05/2023)

Act aditional promisiune bilaterala vanzare cumparare Eurohotel Baia Mare