Update articol:

CNN: Bill Gates spune că majoritatea testelor de coronavirus sunt „complet inutile”, deoarece rezultatele revin prea târziu

Bill Gates a criticat testele de coronavirus din SUA într-un interviu acordat CNBC, spunând că majoritatea sunt „complet inutile”, deoarece durează prea mult pentru a obţine rezultatele, conform CNN.

Gates, fostul CEO și fondatorul Microsoft, consideră că oamenii trebuie să obțină rezultate testelor mai repede, astfel încât să îşi poată „schimba comportamentul şi  să nu infecteze alte persoane”.

”Un lucru simplu, în această nebunie, ar fi să nu se deconteze niciun test la care rezultatele vin după mai mult de 48 de ore”, a declarat acesta într-un interviu pentru CNBC.
 
“Acest test este o risipă. Iar acele acele statistici despre cât de mult testăm, majoritatea dintre ele sunt o risipă”, a declarat Bill Gates, afirmând că este ”o nebunie” faptul că trebuie  să plătești pentru rezultate de teste care durează mai mult de trei zile, chiar și o săptămână.
 
Adm. Brett Giroir, secretarul adjunct pentru sănătate la Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane din SUA, este de acord cu Gates că testarea trebuie îmbunătățită.

“Nu vom fi mulțumiți de testare până când nu vom primi rezultatele  în 24 de ore. N-am ajuns încă acolo. Facem tot ce ne stă în putință pentru a ajunge acolo”, a spus Brent Giroir.

Oficialul american a precizat că aproape jumătate din testarea din America este desfășurată în laboratoare private foarte avansate, media primirii rezultatului fiind de aproximativ 4,27 zile, spunând că „trebuie să ne îmbunătățim continuu ecosistemul”.

 
Gates a donat sute de milioane de dolari pentru tratamentul și cercetarea vaccinului pentru Covid-19 prin Fundația Bill și Melinda Gates.

 

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie