Update articol:

16,4 miliarde EUR contribuția Huawei la PIB-ul Europei în 2019 – raport Oxford Economics

contributii Huawei la PIB-ul Europei, Raport Oxford Economics 2019

*Raport Oxford Economics: Huawei – al cincilea cel mai mare investitor în cercetare şi dezvoltare din lume în 2019

Huawei a contribuit cu 16,4 miliarde EUR la PIB-ul Europei și a susţinut 224.300 de locuri de muncă în 2019. Compania a generat în același timp venituri fiscale în valoare de 6,6 miliarde de euro pentru autoritățile europene, potrivit unui raport Oxford Economics, intitulat ”Impactul economic al Huawei in Europa, in 2019”, publicat astăzi.

Huawei a jucat, de asemenea, un rol activ în cercetare și dezvoltare, în toată Europa. Tabloul investițiilor industriale din UE din 2019 a clasat Huawei drept al cincilea cel mai mare investitor în cercetare şi dezvoltare din lume. Oficiul European de Brevete a menționat că Huawei și-a depășit clasamentul pentru cererile de brevete în 2019. „Investițiile în cercetare și dezvoltare – precum cele întreprinse de Huawei – sunt cruciale pentru o creștere generală a capacităților productive în economia europeană”, a declarat Pete Collings, director de Consultanță al Impactului economic în Europa și Orientul Mijlociu la Oxford Economics.

contributii Huawei la PIB-ul Europei, Raport Oxford Economics 2019

 Abraham Liu, Chief Representative Huawei în cadrul instituțiilor UE, a declarat: „În 2019, operațiunile Huawei au generat o contribuție directă de 2,8 miliarde EUR la PIB-ul european, o creștere medie anuală de 11,4% raportată în ultimii cinci ani. În acest an neconvențional, Huawei a asigurat operațiuni de rețea stabile și sigure pentru a ajuta oamenii să lucreze și să învețe online. Huawei a funcționat în Europa de 20 de ani și a lucrat din greu pentru a se integra profund în comunitățile locale pentru a promova dezvoltarea industriei. În viitor vom continua să lucrăm alături de partenerii noștri, pentru ca împreună să depășim noi provocări și să creăm mai multă valoare.”

Raportul Oxford Economics a evaluat impactul economic general al Huawei asupra Europei, inclusiv contribuțiile Huawei la PIB-ul european, locurile de muncă și impozite.

Despre Huawei

Huawei este un furnizor global de vârf al dispozitivelor inteligente și de infrastructură pentru tehnologia informației și comunicațiilor (ICT). Huawei are peste 194.000 de angajați și operează în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

 

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative