Update articol:

2Performant anunță acordarea acțiunilor gratuite la data de 29 octombrie

Dorin Boerescu 2Performant

În data de 29 octombrie compania de tehnologie 2Performant, listată pe piața AeRO a BVB (simbol bursier 2P), va acorda acțiuni gratuite pentru acționarii companiei înregistrați la data de 28 octombrie. Acordarea de acțiuni gratuite este realizată după finalizarea operațiunii de majorare de capital social prin aport în numerar pe care compania a derulat-o anul acesta pe Bursa de Valori București și în urma căreia a ridicat un capital în valoare de peste 5,3 milioane de lei. Astfel, și investitorii care au participat la majorarea de capital vor beneficia de acțiuni gratuite, potrivit unui comunicat.

2Performant va acorda 4 acțiuni gratuite la 1 deținută, printr-o majorare a capitalului social în valoare de 495.970,4 lei, aferent unui număr de 4.959.704 acțiuni noi cu valoare nominală de 0,1 lei/ acțiune. Decizia a fost votată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din 23 aprilie, când acționarii au aprobat repartizarea profitului net al companiei aferent anului trecut prin capitalizare și utilizare pentru acordarea de acțiuni către acționari. Totodată, 2Performant intenționează să acorde acțiuni gratuite și în anii următori, ca parte din strategia sa de implementare a celor mai bune practici din piața de capital locală.

Compania are o activitate de 13 ani și a investit până acum peste 1 milion de euro în propria tehnologie. Este activă din 2011 pe piața din Bulgaria, iar în prezent derulează integrări cu importanți parteneri din eCommerce-ul global. 2Performant a intermediat până acum vânzări în valoare de peste 276 de milioane de euro, prin mai mult de 474 de milioane de clickuri, pentru 785 de jucători din eCommerce din România și din regiune.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions