Update articol:
COMUNICAT

42 de milioane de lei investiți în modernizarea infrastructurii de apă din Predeal

Aproape 42 milioane de lei este valoarea investițiilor prevăzute în reabilitarea sistemului de apă din localitatea Predeal.

RAJA SA Constanța anunță continuarea investițiilor prevăzute în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014 – 2020” cu reabilitatea unei infrastructuri de apă cu o vechime de peste 80 de ani, din zona Văii Prahovei. Principalii beneficiari sunt cetățenii din orașul Predeal.

Cu ocazia demarării contractului, primarul orașului Predeal, Sorin Ciobanu a subliniat: “importanța vitală a reabilitării sistemului de alimentare cu apă, cu o vechime considerabilă, aceste obiective fiind edificate în anul 1940 și a apreciat oportunitatea pe care o constituie pentru locuitorii orașului alocarea acestei finanțări cu fonduri europene nerambursabile”.

De asemenea, edilul a ținut să mulțumească public Familiei Regale, pentru sprijinul acordat în respectul comunității orașului Predeal, cu convingerea că prin această contribuție se aduce un aport direct la modernizarea infrastructurii orașului, în beneficiul dezvoltării armonioase și durabile, în folosul locuitorilor din Predeal și al oaspeților găzduiți de orașul stațiune turistică de pe Valea Prahovei.

Contractul vizează, în principal, reabilitarea sistemului de captare, tratare și înmagazinare a apei potabile pentru orașul Predeal și este esențial pentru asigurarea continuității și calității apei. Valoarea contractului este de 41.775.931,75 lei cu TVA iar termenul de execuție este de 30 luni.

BVB | Știri BVB

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/12/2022)

Semnare Memorandum de Intelegere privind Coridorul Vertical