Update articol:

500 milioane de dolari pentru companiile cu capital românesc, prin intermediul Smart Start USA

500 milioane de dolari pentru companiile cu capital românesc vor fi acordate prin intermediul Smart Start USA, potrivit unui comunicat de presă. Programul va fi lansat oficial luna viitoare.

Echipa de proiect a avut o nouă sesiune de analiză a strategiei de implementare a Smart Start USA și a definitivat ultimele detalii, mai susţine comunicatul, platforma de înscriere în programul Smart Start USA urmând a fi lansată oficial în curând .

Harry Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul Programului Smart Start USA, a declarat: “Mulțumesc pentru tot sprijinul și efortul depus de partenerii de implementare a programului Smart Start USA și, în special, băncilor implicate – Piraeus Bank, BCR și Banca Transilvania. Doresc să vă informez că bugetul alocat finanțărilor companiilor cu capital românesc, prin intermediul programului Smart Start USA, este de 500 milioane de USD. El va fi disponibil pentru companiile care vor aplica pentru program și vor fi admise la finanțare de către partenerii de implementare. În acest sens, programul urmărește să ofere susținere pentru 10.000 de companii anual.

Lansarea platformei de înscriere va avea loc la începutul lunii octombrie și va fi urmată de o caravană de informare în peste 30 de orașe din țară.

Smart Start USA este primul program privat din România care creează un ecosistem de educație antreprenorială și financiară, un cadru de instruire și consultanță în business, oferă soluții de finanțare și produse în exclusivitate.

Am creat acest program pentru a simplifica patrunderea companiilor românești pe piețele internaționale, iar una dintre prioritățile principale este piața Statelor Unite ale Americii, care reprezintă oportunități foarte mari pentru capitalul românesc”.

Programul are ca scop stabilirea de contacte directe între companiile și întreprinzătorii din România și SUA, fiind înființată, pentru facilitarea rapidă a acestora, filiala CCIR la Miami, care este reprezentată de Ilan Laufer .

 

BVBStiri BVB

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (22/09/2021)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 07 septembrie - 21 septembrie 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (22/09/2021)

Hotarari AGEA si AGOA din 20.09.2021 - versiune limba Engleza

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (22/09/2021)

Disponibilitate raport consolidat - S1 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (22/09/2021)

Numire Reprezentant Permanent Administrator - versiune limba Engleza

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (22/09/2021)

Evergent explica procesul riguros aplicat in deciziile de business - engleza