Update articol:

Deputatul Sorin Bota se alătură Platformei Social Liberale, înfiinţată de Ilan Laufer

Deputatul Sorin Bota, fost PSD-ist, se alătură Platformei Social Liberale, înființată de fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, și analistul Alexandru Coita.

„Platforma Social Liberală își propune să devină vocea businessului românesc în Parlamentul României. Suntem o formațiune deschisă către toți liderii care se unesc în jurul proiectului de țară România 10 în 10”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

Alexandru Coita a precizat: „Domnul deputat Marius Sorin Bota a decis să se alăture, începând de astăzi, Platformei Social Liberale. Din acest moment, proiectul de țară România 10 în 10 are o voce în Parlament.

Sorin este unul dintre cei mai importanți experți în domeniul transporturilor din România și a luptat din Parlament pentru a promova interesele businessului românesc. Cu o experiență de 19 ani în mediul decizional și 12 ani ca parlamentar, noul nostru coleg a elaborat singura formă funcțională a legii parteneriatului public privat din România, a jucat un rol major în negocierile de aderare a României la Uniunea Europeană și a modernizat piața de capital din țara noastră.

Platforma Social Liberală este deschisă către toți parlamentarii care doresc să se unească în jurul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani”.

Acum două zile, Platformei Social-Liberale i s-au alăturat Adina Motică, fostul președinte al femeilor social-democrate din Arad care va fi și candidatul formațiunii la Primăria Arad, Vasile Pacșa, fost vicepreședinte al organizației județene ALDE, împreună cu Tiberiu Dekany, din aceeași organizație.