Update articol:

Electrogrup construieşte faza a IV-a a proiectului rezidenţial Greenfield Băneasa, dezvoltat de Impact Developer & Contractor, în valoare de 18.4 milioane euro

Impact Developer & Contractor incepe lucrarile de construire la primele 406 apartamente din Greenfield Teilor Baneasa

Electrogrup, companie membră a grupului E-INFRA, anunţă începerea lucrărilor la faza a patra proiectului rezidenţial Greenfield Baneasa, dezvoltat de Impact Developer & Contractor, în valoare de 18.4 milioane euro, potrivit unui comunicat.

Continuăm seria dezvoltărilor imobiliare în Bucureşti cu un nou proiect de anvergură, Greenfield Băneasa. Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de 39.374 mp şi constă în cinci blocuri cu 10 etaje, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidenţiale din Capitală. Alături de partenerul nostru Impact Developer & Contractor, ne dorim să implementăm un nou concept de construire, în care punem accent pe cele mai înalte standarde de eficienţă şi responsabilitate faţă de mediu”, declară Adrian Florea, CEO Electrogrup.

Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021, iar proiectul va fi predat etapizat, patru blocuri în 12 luni şi un bloc în termen de 14 luni, cu unităţi de tip studio şi apartamente cu două şi trei camere. Complexul va beneficia de panouri solare, un sistem de colectare selectivă şi gestionare a deşeurilor, iluminat eficient şi infrastructură pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate.

Impact Developer&Contractor a semnat contractele de antrepriză pentru primele etape din Noul Greenfield și se pregătește cu entuziasm de noul an. Drept urmare, prin prisma faptului că oferim o gamă completă de facilități, avem toate motivele să extindem Greenfield și să dezvoltăm comunitatea, ce însumează peste 6.000 de locuitori” adaugă Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Situat în apropierea Pădurii Băneasa, proiectul Greenfield va cuprinde inclusiv un centru comercial, Greenfield Plaza, a cărui construcţie a început în noiembrie 2020, cu facilităţi de tipul: strip mall, spaţiu wellness dotat cu sală de sport, SPA, teren de tenis, bazin semi-olimpic şi piscină interioară şi exterioară, dar şi o clădire proprie de birouri.

Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcții, în România și în afara granițelor, în țări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda. Astfel, compania contribuie la acoperirea nevoii naționale de construcție de infrastructură durabilă, pe lângă contribuția în domeniile sale de activitate consacrate – energetic și telecomunicații.

Cu o experiență de 29 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.  De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

Electrogrup face parte din E-INFRA, grup de companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One şi Nova Power & Gas, cu peste 600 de angajați și o cifră anuală de afaceri de peste 120 milioane de euro în 2020.

BVBStiri BVB

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (20/01/2021)

Convocare AGAE - 24/25.02.2021

ZENTIVA S.A. (SCD) (20/01/2021)

Calendar financiar 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (20/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TERAPLAST SA (TRP) (20/01/2021)

Numire administrator neexecutiv provizoriu

COMPA S. A. (CMP) (20/01/2021)

Calendar financiar 2021