Update articol:

Acționarii SIF Transilvania au ales un nou Consiliu de Supraveghere, format din cinci membri

Acționarii SIF Transilvania (SIF3) au decis, azi, alegerea Consiliului de Supraveghere al societăţii, format din 5 membri, pentru un mandat de 4 ani, cu începere de la data autorizării componenţei C.S. de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, format din domnii Prodan Paul-George, Abrudan Patriţiu, Nicoară Mariu sPetre, Frăţilă Constantin şi Momanu Radu, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

AGA a constatat încetarea mandatului membrilor Consiliului de Supraveghere, în funcţie la data adunării generale, nealeşi de către adunarea generală, de la data autorizării de către A.S.F. a membrilor Consiliului de Supraveghere aleşi în cadrul acestei şedinţe a adunării generale a acţionarilor şi se aprobă acordarea pentru fiecare membru al Consiliului de Supraveghere în funcţie la data şedinţei A.G.O.A. neales în cadrul noului Consiliu de Supraveghere a unei indemnizaţii egală cu valoarea indemnizaţiilor ce puteau fi încasate până la finalul mandatului, respectiv o indemnizaţie calculată pentru perioada cuprinsă între data autorizării de către A.S.F. a membrilor C.S. aleşi în cadrul acestei şedinţe şi data de 27.04.2021.

AGA a mai decis aprobarea Strategiei de dezvoltare a societăţii pentru perioada 2020-2024 și aprobarea Declaraţiei de politică investiţională pentru perioada 2020-2024.

În iunie, acționarii SIF3 au decis că CS-ul va avea cinci membri, față de șapte în prezent, conform modificărilor actului constitutiv.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014