Update articol:

Acţionarii THR Marea Neagră au ales un nou Consiliu de Administraţie

Acţionarii THR Marea Neagră au ales, ieri, un Consiliu de Administrație pentru un mandat de 2 ani, în următoarea componentă:  Răduță- Gib Tony- Cristian, Frățilă Constantin, Vereș Diana, Mailat Dinu Șerban şi Marin Șerban Valentin.

AGA a aprobat remunerațiile cuvenite administratorilor pentru exercititul financiar 2020, după cum urmează: președinte 4.500 lei net/luna; vicepreședinte 4.000 lei net/luna; membru 3.500 lei net/luna, dar şi nivelul asigurării de răspundere civilă profesională pentru membrii Consiliului de Administrație și pentru Director/Directori la valoarea de 50.000 EURO.

Acţionarii au mai aprobat numirea unui evaluator independent recunoscut internațional, care să efectueze o evaluare a activelor companiei în vederea stabilirii potențialului de business a acestora și identificarea sinergiilor existente între activele amplasate în aceeași zona turistică. Publicarea raportului/rapoartelor de evaluare se va face pe website-ul societății.

Tot ieri Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății T.H.R Marea Neagră SA Mangalia a constatat încetarea mandatului Consiliului de Supraveghere format din Mielu Dobrin, Florin-Dănuț Buzatu și Dragoș Călin, precum și a Directoratului format din Narcisa Georgiana Moșoiu, Constantin Stănescu și Sofia Elena Zăgăneanu, ca urmare a aprobării modificării formei de administrare a societății și a modificării Actului Constitutiv.

La începutul lunii iulie, SIF Transilvania, cu o deținere de 77,71% din THR Marea Neagră, a solicitat convocarea acționarilor THR pentru schimbarea formei de conducere și înlocuirea conducerii, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

 

Cererea vine pe fondul modificărilor recente de la conducerea SIF3, de unde a fost îndepărtat Mihai Fercală, fiind numit un nou directorat format din Marius Moldovan, Gib Răduță și Radu Roșca. 

T.H.R. Marea Neagră este o societate pe acțiuni rezultată din fuziunea prin absorbție de către SC Eforie SA a patru mari societăți de turism de pe litoralul românesc: S.C. Carmen Silva S.A., S.C. Miorița Estival S.A., S.C. Venus S.A., S.C. Saturn S.A. Amplul proces de fuziune s-a încheiat la dată de 03.06.2004, iar în luna ianuarie a anului 2005 compania nou creată și-a schimbat denumirea în “Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră”. Principalul obiect de activitate al societății îl reprezintă: prestările de servicii turistice, unitățile administrate fiind clasificate la 4 stele, 3 stele și 2 stele. Societatea dispune de spații de cazare și alimentație publică în  Eforie Nord, Venus și Saturn, însumând 4.800 locuri de cazare.

Sfera serviciilor oferite de societate se completează prin oferta de tratament în stațiunea Saturn, în cadrul complexelor hoteliere de 3 stele “Balada”, “Hora” și “Sirena”.

Compania oferă şi servicii de agrement în locațiile “Aqua Park Balada” și “Aqua Park Cleopatra” situate tot în stațiunea Saturn, dar şi în cadrul complexului hotelier “Raluca” din Venus și a complexului hotelier “Bran-Brad-Bega” din Eforie Nord. 

Un acționar cere o evaluare a activelor THR Marea Neagră de către un evaluator recunoscut internațional

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (05/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (05/12/2023)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

VES SA (VESY) (05/12/2023)

Neintrunire cvorum AGAE 29-30.11.2023

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (05/12/2023)

Actualizare cu privire la dezvoltarea One Peninsula

PREBET SA AIUD (PREB) (05/12/2023)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 27.11.2023 - 01.12.2023