Update articol:

Actiunile Safetech Innovations se transfera de pe SMT Piata AeRO pe Piata Reglementata in 6 februarie

  • 1 februarie va fi ultima zi de tranzactionare a actiunilor Safetech Innovations pe piata AeRO sub simbolul bursier SAFE.
  • 6 februarie va fi prima zi de tranzactionare a actiunilor Safetech Innovations pe Piata Reglementata sub simbolul bursier SAFE.
  • Safetech Innovations este a treia companie care trece de pe piata AeRO pe Piata Reglementata.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 6 februarie, Safetech Innovations, companie prezenta pe piata de capital din 2021, se listeaza pe Piata Principala a Bursei, ca urmare a transferului de pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti. Este a treia companie listata la Bursa de Valori Bucuresti care trece de pe piata AeRO pe Piata Reglementata, dupa Chimcomplex Borzesti (CRC), in ianuarie 2022 si Bittnet Systems (BNET) in iunie 2020.

Ultima zi de tranzactionare a actiunilor Safetech Innovations pe piata AeRO, sub simbolul bursier SAFE, este 1 februarie. In data de 3 februarie va fi realizata decontarea ultimelor tranzactii cu actiunile companiei pe piata AeRO. Actiunile Safetech Innovations vor intra la tranzactionare pe 6 februarie, pe Piata Reglementata, sub simbolul bursier, SAFE. Pretul de referinta din 6 februarie pentru SAFE va fi pretul de inchidere din ultima sedinta de tranzactionare a acestuia in cadrul SMT – piata AeRO, conform precizarilor referitoare la transferul actiunilor emitentului Safetech Innovations de pe SMT pe Piata Reglementata a bursei, disponibile AICI. Transferul actiunilor Safetech Innovations pe Piata Reglementata a fost realizat cu sprijinul Alpha Bank.

Echipa Safetech Innovations va suna pe 6 februarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti pentru a marca un nou inceput, in calitate de companie listata pe segmentul principal al Bursei.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out