Update articol:

Acțiunile SIF Oltenia, suspendate de la tranzacționare, la cererea ASF; ACTUALIZARE – Au fost publicate deciziile AGA; SIF5 anunță că este reprezentată de Cristian Bușu

* ACTUALIZARE 18.11 –  SIF Oltenia a mai transmis: “În completarea raportului curent nr. 6162/13.10.2020 cu privire la administrarea societății, S.I.F Oltenia S.A. informează acționarii și investitorii că vor fi efectuate cu celeritate toate diligențele necesare prin organele statutare ale societății, pentru prezentarea, discutarea și aprobarea situațiilor financiare aferente anului 2019. Dorim, pe această cale, să asigurăm acționarii S.I.F. Oltenia S.A. și potențialii investitori că vom depune toate eforturile pentru intrarea societății în normalitate în baza prerogativelor legale ce revin organelor de conducere.”

* ACTUALIZARE 14.52 – SIF Oltenia anunță că societatea este reprezentată de Cristian Bușu: “S.I.F. Oltenia S.A. informează acționarii și investitorii că, în conformitate cu adresa ASF nr. VPI 10689/12.10.2020 înregistrată la societate cu nr. 6156/13.10.2020 cu privire la administrarea societății în contextul hotărârilor adoptate în cadrul AGOA SIF Oltenia S.A. din data de 12.10.2020, în vederea asigurării informării corespunzătoare a investitorilor, vă comunicăm că în conformitate cu prevederile art.9 (4) din Actul constitutiv al societății ,, puterea de a reprezenta societatea aparține Directorului General și în lipsa acestuia Directorului General Adjunct”, respectiv domnului Cristian BUȘU – Vicepreședinte/Director General Adjunct”.

* ACTUALIZARE 14.38- Au fost publicate deciziile AGA SIF Oltenia. VEZI RAPORTUL OFICIAL

Raportul este semnat de vicepresedintele Cristian Bușu.

***

Acțiunile SIF5 Oltenia au fost suspendate de la tranzacționare, la ora 9.45, la cererea Autorității de Supraveghere Financiară, potrivit unui anunț postat de Bursa de Valori București.

Suspendarea a avut loc în baza art. 111 alin (1) lit. d, Titlu II, Codul BVB.

Potrivi Art. 111 (1), B.V.B. poate decide suspendarea de la tranzactionare a instrumentelor financiare, in urmatoarele situatii, enumerate cu caracter enuntiativ si nu limitativ: d) in vederea mentinerii unei piete ordonate si a asigurarii accesului egal la informatia necesara deciziei  de a investi (protectia investitorilor).

Ieri, într-o Adunare Generală de aproximativ zece ore, acționarii SIF Oltenia au respins aprobarea Situațiilor financiare și repartizarea profitului net, descărcarea de gestiune a administratorilor. De asemenea, AGA a decis revocarea a patru administratori  – Tudor Ciurezu, Anina Radu, Carmen Popa și Nicolae Stoian- și încetarea mandatului de director general al lui Tudor Ciurezu. Deciziile nu au fost publicate încă pe BVB, acesta putând fi motivul suspendării trazacționării.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (16/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (16/09/2021)

Modificare calendar financiar 2021