Update articol:

Actorul Steven Seagal se alătură partidului pro-Kremlin, propunând legi mai dure

http://en.kremlin.ru/

Actorul de la Hollywood, Steven Seagal, un admirator de multă vreme al președintelui rus Vladimir Putin, s-a alăturat unui partid pro-Kremlin, a anunţat partidul duminică, potrivit Reuters.

Seagal a primit sâmbătă un card de membru al unei alianțe numite Just Russia – Patriots – For Truth, conform unui videoclip transmis de partid. Formaţiunea s-a lansat la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.

Seagal, cetățean rus din 2016, a propus o represiune împotriva companiilor care dăunează mediului.

“Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil aceştia câștigă mai mulți bani din producția lucrurilor care distrug mediul înconjurător”, a spus Seagal în discursul său de bun venit .

Partidul controlează o parte din camera inferioară a parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru filmele sale de acțiune, iar Putin, care i-a acordat cetățenia, este un fan al artelor marțiale.

La ceremonia de sâmbătă, Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin, care s-a înscris într-o armată de separatiști pro-ruși din estul Ucrainei și a recunoscut că a comandat o unitate de luptă într-un conflict care a ucis 14.000 de oameni în şapte ani.

În 2018, Rusia l-a însărcinat Seagal să îmbunătățească legăturile cu Statele Unite într-un moment în care relațiile dintre cele două țări s-au deteriorat la cel mai scăzut nivel de la Războiul Rece. În calitate de reprezentant rus, Seagal a vizitat Venezuela la începutul lunii mai și i-a prezentat o sabie samurai președintelui venezuelean Nicolas Maduro.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (16/08/2022)

Detalii teleconferinta rezultate S1 2022

TERAPLAST SA (TRP) (16/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 8 august - 12 august 2022

E-mini Dow Jones TURBO SHORT 0.001/34,800/33,800 (EBDOWTS22) (16/08/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 16 si 17 August 2022

PREFAB SA (PREH) (16/08/2022)

Raport semestrial S1 2022