Update articol:

Actorul Steven Seagal se alătură partidului pro-Kremlin, propunând legi mai dure

http://en.kremlin.ru/

Actorul de la Hollywood, Steven Seagal, un admirator de multă vreme al președintelui rus Vladimir Putin, s-a alăturat unui partid pro-Kremlin, a anunţat partidul duminică, potrivit Reuters.

Seagal a primit sâmbătă un card de membru al unei alianțe numite Just Russia – Patriots – For Truth, conform unui videoclip transmis de partid. Formaţiunea s-a lansat la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.

Seagal, cetățean rus din 2016, a propus o represiune împotriva companiilor care dăunează mediului.

“Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil aceştia câștigă mai mulți bani din producția lucrurilor care distrug mediul înconjurător”, a spus Seagal în discursul său de bun venit .

Partidul controlează o parte din camera inferioară a parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru filmele sale de acțiune, iar Putin, care i-a acordat cetățenia, este un fan al artelor marțiale.

La ceremonia de sâmbătă, Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin, care s-a înscris într-o armată de separatiști pro-ruși din estul Ucrainei și a recunoscut că a comandat o unitate de luptă într-un conflict care a ucis 14.000 de oameni în şapte ani.

În 2018, Rusia l-a însărcinat Seagal să îmbunătățească legăturile cu Statele Unite într-un moment în care relațiile dintre cele două țări s-au deteriorat la cel mai scăzut nivel de la Războiul Rece. În calitate de reprezentant rus, Seagal a vizitat Venezuela la începutul lunii mai și i-a prezentat o sabie samurai președintelui venezuelean Nicolas Maduro.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021