Update articol:

ALDE: Unii parlamentari vor ieșirea de la guvernare

Mai mulți parlamentari ALDE vor ca formațiunea să se desprindă de PSD şi să intre în opoziţie, potrivit surselor noastre, alături de Victor Ponta și Pro România. Alţii susţin ideea rămânerii la guvernare, dar în anumite condiții.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat la RFI că este ”şocat” de rezultatul obţinut de formaţiunea sa la alegerile de duminică, apreciind că ALDE a fost o ”victimă colaterală”, în condiţiile în care nu a trecut de pragul parlamentar de 5%.

Daniel Zamfir se declară şocat de scorul ALDE la alegerile europene, 4,2%: ”Pe mine, personal, da, m-a şocat foarte tare, pentru că eu în ALDE alături de colegii mei am ales un drum, am spus că vrem să facem legi împotriva abuzurilor, să-i apărăm pe oameni de abuzuri. Sigur că sunt şocat când constat că acel slogan obscen împotriva PSD-ului ne-a atins şi pe noi, suntem victime colaterale şi iată, acel slogan a fost cu mult mai puternic decât ceea ce vrem noi să facem şi anume să-i apărăm pe oameni de abuzuri, dar românii au întotdeauna dreptate atunci când votează”, a declarat daniel Zamfir la RFI.

Acesta afirmă că românul are memorie scurtă şi că a contat mai mult ura faţă de un om care a fost demonizat.

”Mi-e greu să identific acţiuni în favoarea oamenilor ale celor de la PNL, de exemplu (…). Probabil că funcţionează şi vorba aceea că românul are memorie scurtă, probabil că n-a fost bine nici mărirea salariilor, nici climatul economic, despre care mulţi oameni de afaceri vorbesc că este unul favorabil, probabil toate lucrurile astea sunt nesemnificative. A contat foarte tare ura şi reacţia multor oameni împotriva unui om care a fost demonizat şi iată, se decontează acest lucru”, a mai sus Zamfir.

 

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (09/07/2020)

Decizii ASF nr. 819, 820 & 821 din 08.07.2020

ANTIBIOTICE S.A. (ATB) (09/07/2020)

Antibiotice a patruns pe pietele SUA si UK cu noi medicamente asociate Covid-19

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/07/2020)

Litigii - 03.07.2020 - versiune limba Engleza

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (09/07/2020)

Decizii ASF nr. 808, 810 & 811 din 08.07.2020