Update articol:

Alexandru Macoveiciuc, purtător de cuvânt: Ministrul Economiei speră că actuala conducere Transelectrica va face pași rapizi pentru a consolida compania și se așteaptă ca planul de investiții să fie realizat, pe deplin

Niculae Bădălău, Ministrul Economiei (tbc)
 
Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost informat în legătură cu faptul că membrii Consiliului de Supravghere au luat măsurile necesare pentru repararea reputației Transelectrica, o companie de importanță strategică, listată pe Bursa de Valori București, spune Alexandru Macoveiciuc, purtător de cuvânt al Ministerului Economiei. 
 
Acesta precizează: “Ministrul Economiei a fost informat în cursul acestei dimineți în legătură cu decizia Consiliului de Supraveghere al Transelectrica de a-l revoca pe dl Carașol din funcția de Președinte al Directoratului și din cea de membru al Directoratului. Ministrul Economiei își exprimă speranța că atât cei din conducerea companiei vor lua pași rapizi pentru a consolida compania în perioada imediat următoare și se așteaptă ca planul de investiții să fie realizat, pe deplin”.
 

Consiliul de Supraveghere al Companiei a decis, având în vedere informațiile difuzate în presã în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, revocarea domnului Marius-Dãnuț CARAȘOL din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului, potrivit unui comunicat de presă. 

Începând cu data de 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numitã doamna Claudia-Gina ANASTASE.

Marius Carașol – revocat din funcțiile de conducere de la Transelectrica

 

 

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (28/05/2020)

Notificare praguri detineri/vot peste si sub 5%

CEMACON SA (CEON) (28/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/05/2020)

Declaratie detineri la emitentul SIF 1

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/05/2020)

Hotarare CA - Fuziunea de principiu a companiilor de distributie din Grup