Update articol:

Alpha Bank a primit 30 milioane euro împrumut de la EFSE pentru finantarea IMM-urilor

Alpha Bank a primit un împrumut de 30 milioane euro de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE), unul dintre cele mai mari fonduri de finanțare a microintreprinderilor la nivel mondial, în scopul finanțării întreprinderilor mici și mijlocii din România, potrivit unui comunicat.

Investiția urmărește promovarea antreprenoriatului local, prin consolidarea capacității băncii de a oferi finanțare pe termen lung întreprinderilor mici și mijlocii, în monedă locală.

“Alpha Bank România recunoaște contribuția majoră a întreprinderilor mici și mijlocii  la creșterea economică și crearea de locuri de muncă în țară. Parteneriatul cu EFSE este în linie cu strategia băncii de a susține dezvoltarea segmentului IMM prin produse de finanțare pe termen lung, dar și cu strategia de diversificare a surselor de finantare”, a declarat Periklis Voulgaris, vicepreședinte executiv al Alpha Bank România.

La rândul său, Christoph Tiskens, președintele consiliului de administrație al EFSE, a declarat: “Atunci când antreprenorii pot accesa finanțări adaptate nevoilor lor de afaceri, întreaga economie beneficiază. Succesul întreprinderilor locale ajută la asigurarea de locuri de muncă, generează venituri, stimulează creșterea economică și deschide noi oportunități de investiții.”

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

TERAPLAST SA (TRP) (20/10/2020)

Detalii teleconferinta T3/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (20/10/2020)

Incheierea actelor juridice cu partile afiliate