Update articol:
Pe 15 aprilie,

ALTEX România anunță deschiderea unui nou magazin în Hațeg

Altex Hateg

ALTEX România, retailer electro-IT din România, continuă strategia de extindere la nivel național și anunță deschiderea unui nou magazin în Hațeg, pe 15 aprilie. Noul magazin a fost deschis după o investiție de peste 500.000 euro și se întinde pe o suprafață de 1.300 mp, potrivit unui comunicat de presă.

În noul magazin Altex din Hațeg, localizat pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 12,  clienții vor găsi o gamă de peste 30.000 de produse, oferte special dedicate deschiderii, cu reduceri de până la 50%, iar primii 300 de clienți care vor face achiziții de minim 150 de lei în ziua inaugurării vor primi gratuit măști de protecție ridicată KN95 FFP2. Altex înțelege, promovează și încurajează un comportament cât mai responsabil în această perioadă, de unde și decizia de a oferi un plus de protecție clienților săi din Hațeg cu aceste măști de protecţie ridicată.

Noul centru de servicii Altex din Hațeg va funcționa de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 20:00 și duminică între orele 09:00 – 18:00. Ţinând cont de incidența cazurilor de COVID-19 în zonă, în acord cu măsurile emise de autorități, programul special este de luni până joi între orele 09:00 – 20:00 și de vineri până duminică intre orele 09:00 – 18:00. Joi, 15 aprilie, cu ocazia inaugurării, magazinul își va deschide porțile în intervalul 8:00-20:00.

Hațeg este un oraș care se dezvoltă constant, cu clienți care cunosc și își doresc experiența omnichannel propusă de Altex, în calitate de lider al pieței electro-IT din România. Cererea pentru tehnologie este în creștere și este de datoria noastră să le punem la dispoziție tehnologia de ultimă generație, la prețul corect, mijlocită printr-o experiență de cumpărare plăcută și eficientă”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Clienții din Hațeg vor avea acces la o ofertă extinsă de produse și servicii utile, dezvoltate pentru a le acoperi toate nevoile lor actuale de consum: de la posibilitatea de a rezerva produsul online și a-l ridica din magazin, servicii de finanțare flexibile, extragaranții, livrare la domiciliu, service, retur oriunde, rabla pentru electrocasnice, livrare rapida in aceeasi zi, respectiv consultanță de specialitate în magazin. ALTEX garantează și aici, ca în toate magazinele sale, „Cel mai mic preț din România!”, prin serviciul „de 2X diferența”, prin intermediul căruia clienții care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

În plus, până la finalul anului, magazinul Altex din Hațeg va fi digitalizat conform strategiei anunțate la nivelul magazinelor din toată țara, urmând să se implementeze etichetele electronice, dar și displayuri digitale profesionale pentru afişarea ofertelor şi promoţiilor.

Altex reiterează atenția sporită oferită în vederea protecției clienților și angajaților săi. Astfel, noul magazin din Hațeg va respecta toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

***

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.