Update articol:

Animawings sărbătoreste un an de la prima cursă cu oferte promoţionale pentru pasageri

Animawings

Pe 18 iulie 2020 compania aeriană Animawings a operat primul său zbor de pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, fiind prima companie certificată pe timpul pandemiei Covid 19 şi devenind astfel cea mai tânără companie aeriană din România, potrivit unui comunicat de presă.

Până ȋn prezent, aeronavele Animawings au operat un total de 1074 de zboruri, care au ajuns în 36 de destinații din Tanzania, Grecia, Egipt, Turcia sau Spania, cu plecări de pe aeroporturile din București, Arad, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Iași, Craiova şi Baia Mare. Echipajele Animawings au adunat astfel un total de 2708 ore de zbor în acest prim an al companiei.

„Acest rezultat nu se putea obține fără entuziasmul și dedicarea întregii echipe Animawings, cât și încrederea pasagerilor și partenerilor noștri. Odată cu apariția Animawings, noi standarde de calitate au fost setate pe piața zborurilor turistice din România. Împreună cu partenerii noștri, Aegean Airlines, suntem încrezători că vom reuși să transformăm Animawings în prima opțiune de călătorie a românilor”, declară Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer ȋn cadrul Animawings.

Pentru a marca această aniversare, Animawings a organizate câteva evenimente pentru pasagerii care au călătorit în data de 18 iulie 2021, atât în Aeroportul Otopeni, cât și pe timpul zborurilor, dar și oferte de neratat. „Cu ocazia aniversării primului an de operare, am lansat şi o campanie promoţională prin care timp de 3 zile, ȋn perioada 18-20 iulie 2021, vom aplica o reducere de 25% la biletele de avion pentru toate zborurile disponibile. Perioada de călătorie 18.07 – 30.10.2021”, mai spune declară Tudor Constantinescu

***

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa.

Compania și-a luat angajamentul să ofere clienților săi experiența zborului cu avionul la un cu totul alt nivel, iar parte din acest angajament sunt aeronavele cu care sunt operate zborurile. Acesta este motivul pentru care Animawings a ales modelul Airbus 320-200, cel mai de succes avion cu fuselaj îngust și două motoare construit vreodată.

Suntem mândri că suntem o companie românească și vrem să devenim cea mai bună companie aeriană din țară. Suntem gata să descoperim noi modalități de a ne uimi și de a ne satisface clienții chiar înainte de a se urca în avion, și până la sfârșitul călătoriei alese.

Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei, cea mai mare companie aeriană din SE Europei, membru Star Alliance și cea mai bună companie aeriană regională din Europa.

BVB | Știri BVB

MedLife S.A. (M) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022

E-mini S&P 500 TURBO LONG 0.01/ 3,350/3,450 (EBSPTL48) (03/10/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 03 si 04 Octombrie 2022

TERAPLAST SA (TRP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 septembrie - 30 septembrie 2022

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica