Update articol:
Alte probleme descoperite de ANPC la camerele unui hotel de top din centrul Capitalei

ANPC va face adresă pentru a fi reevaluată clasificarea Radisson Hotel: ”Altă zi, altă stea care cade! Este de toată jena!(foto şi video)

Horia Constantinescu, ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a extins verificările la camerele Hotelului Radisson Blue din București și pe 11 februarie 2022, pentru a vedea modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor de către operatorul economic S.C. Nemo Investement Vehicle S.A., deținătorul acestuia, dat fiind cele constatate cu o zi în urmă, în unitatea de cazare de 5 stele.

Au fost controlate alte 94 de camere, la 46 dintre ele înregistrându-se nereguli importante, respectiv, la aproape jumătate din totalul celor verificate în aceeași zi.

” Altă zi, altă stea care cade! Dacă o ținem tot așa, ajungem să aducem stele de pom de iarnă, de acasă. Este de toată jena!

Vom face adresă către autoritățile competente, pentru a fi reevaluată clasificarea acestui hotel, poate va rămâne cu o stea și jumătate. Restul le va găsi pe cer, în prima noapte senină!” – Horia Constantinescu, președintele ANPC.

În urma verificărilor, comisarii ANPC  au aplicat încă o amendă contravențională, în valoare de 10.000 lei, și au dispus oprirea temporară a prestarii serviciilor pentru cele 46 de camere cu deficiențe,  până la remedierea acestora.

Neregulile constatate au fost:

  • existența unor pereți murdari
  • utilizarea unor piese de mobilier cu porțiuni exfoliate, pătate sau rupte.

 

 

 

 

ANPC: Amenzi de 33.000 de lei pentru neregului importante la Hotelul Radisson Blue din Capitală

 

Ieri, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au aplicat amenzi de 33.000 de lei operatorului economic SC Nemo Investement Vehicle S.A. (Hotelul Radisson Blue) din cauza unor nereguli importante constatate în zona de bucătărie şi în cea de cazare.

De asemenea, inspectorii au decis oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea din circuitul consumului uman a produselor alimentare neconforme, precum şi oprirea temporară a prestării serviciilor pentru camerele de cazare verificate.

 

ANPC: Amenzi de 33.000 de lei pentru neregului importante la Hotelul Radisson Blue din Capitală

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)