Update articol:

Antonel Tănase, şeful SGG, renunță la funcție

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, și-a dat demisia din funcție. El a fost ales deputat din partea PNL București.

”Îmi depun demisia azi. Mi s-a cerut și m-am conformat. Nu mă cramponez de funcție”, a declarat Tănase pentru G4Media.ro.

Ulterior, Antonel Tănase a scris pe Facebook: “Dragii mei, vă anunț că mi-am depus demisia din funcția de Secretar General al Guvernului.

Le mulțumesc colegilor din echipa guvernamentală pentru buna colaborare și pentru munca depusă, le mulțumesc funcționarilor Guvernului, care și-au făcut treaba repede și bine.
De acum încolo îmi voi concentra atenția pentru a dezvolta proiecte la nivel de Parlament, din poziția de deputat, acele proiecte despre care v-am vorbit, de dezvoltare a Capitalei.
Am avut un an plin de evenimente, an în care România a trecut prin cele mai grele momente din ultimii 30 de ani. Cu speranța că mi-am făcut datoria așa cum trebuia, mulțumesc încă o dată echipei Guvernului Orban pentru încrederea acordată și, dragii mei, nu ne oprim aici. Voi lucra pentru #NoulBucurești, așa cum mi-am asumat în campania electorală.
Urez noului Executiv succes și multă putere de muncă, cu toată încrederea că va duce România în direcția bună. Am încredere că noua echipă guvernamentală știe ce are de făcut și îi asigur de tot sprijinul meu, atât ca președinte al PNL Sector 3, cât și ca deputat de București. Echipa liberală va fi, pentru România, principalul furnizor de prosperitate și bunăstare, efort la care și eu voi pune umărul alături de colegii liberali. Doamne ajută!”

Antonel Tanase este un apropiat al premierului Ludovic Orban, președintele PNL. Este trezorierul PNL, din iunie 2017, de când Orban a fost ales președintele liberalilor.

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021