Update articol:
The Power Table - Cum arata rezultatele pe trimestrul III 2020 și cum investim

Antonio Oroian, Goldring: O cramă de vinuri eco s-ar putea lista, în curând, la Bursa de Valori București

Antonio Oroian, broker Goldring, a declarat, in exclusivitate, in cadrul evenimentului online The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe Trimestrul III si cum investim, organizat de BVBescu.ro, ca SSIF-ul se afla in discutii avansate cu o crama de vinuri eco, pentru a o aduce in randul actiunilor listate la BVB.

Vorbind despre companiile pe care SSIF Goldring S.A. le consiliaza in procesul de listare pe Piata de capital romaneasca, Antonio Oroian a vorbit despre apropiata listare 2Performant, dar si despre discutii avansate cu alte 2 societati.

“Listarea 2 Performant este asteptata pentru prima jumatate a lunii decembrie. Sunt discutii avansate si pentru o listare de green bonds, convertibile in actiuni, ale unui distribuitor de energie, cu scopul dezvoltarii productiei de energie din surse regenerabile, in special eoliana si pe partea de panouri fotovoltaice. Tot in discutii avansate suntem si cu o crama de vinuri eco, care doreste o majorare de capital social, cu listarea ulterioara a acestor actiuni pe Bursa”, a spus brokerul.

Oroian nu a dorit sa faca publice numele celor 2 companii, motivand ca informatiile nu sunt publice, in acest moment.

VEZI VIDEO

Financial Intelligence a fost partener media al evenimentului.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL