Update articol:

ASF a aprobat schimbarea denumirii SIF Moldova în Evergent Investments

sif moldova evergent

Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat modificările din Actul constitutiv privind schimbarea denumirii societății din “Societatea de Investiții Financiare Moldova” S.A. în “EVERGENT INVESTMENTS” S.A, aprobată prin Hotărârea Adunării generale extraordinare a acționarilor nr. 2 din 30 octombrie 2020, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Compania a transmis: “Identitatea noului brand reflectă o companie de investiții modernă, cu valori solide, ghidată de misiunea de a genera valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie, dar și pentru societate în general.

Evergent Investments își declară obiectivul de a deveni lider pe piață românească de capital, având o abordare ce valorifica oportunitățile investiționale în mod responsabil și creează contextul potrivit ideilor generatoare de performanță.

Noul nume vorbește despre un nou avânt în forță, despre o emergență spectaculoasă și în același timp despre durabilitate -”ever”. Puternic, cu anvergură, sugestiv, numele lasă o amprenta sonoră de anduranță și, împreună cu “Investments”, construiește credibilitate și trimite către promisiuni legate de performanță și profitabilitate.”

Compania a generat profituri în medie de 100 milioane lei în ultimii 10 ani și randamente cu două cifre în linie și peste randamentul altor fonduri.

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)